DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rıdvan Dilmen: Soldado bacak bacak üstüne atmış oturuyor

Rıdvan Dilmen: Soldado bacak bacak üstüne atmış oturuyor
26.08.2018
239
A+
A-

Fenerbahçe İzmir deplasmanında Göztepe’ye 1-0 mağlup oldu. Zorlu 90 dakikayı değerlendiren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV’de Göztepe – Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, ”Fenerbahçe’de Soldado var, kulübede bacak bacak üstüne atmış oturuyor.” ifadelerini kullandı.

”5 TANE BEYAZ GÖMLEKLİ ADAM GÖRDÜM”

“Vasat Göztepe, Fenerbahçe’yi yendi. Bu sezonun kaybedilmesi Ali Koç’a yazılamaz. Teknik direktörle ilgili ben yutkunurum. İzmir’deki Bornova Stadyumu’nu bilmeyen, Malatya Şehir Stadyumu’nu bilmeyen, Hollanda’nın futbol şartları çok farklı. Beyaz gömlekli 5 tane adam gördüm, tercüman dışında hepsi yabancı. Halil’in golünü gördünüz. Ali Koç, Cocu ve Comolli üçlüsü oturacaktı ve analiz yapacaktı”

”FENERBAHÇE LİGİN EN ÖNEMLİ FAVORİSİ OLABİLİRDİ”

“Fenerbahçe geçen sezon sadece 2 deplasman maçını kaybetmişti. Bu sezon ise 2 maçı da kaybederek başladı. Göztepe lige kötü başlamıştı, Göztepe’nin imdadına Fenerbahçe yetişti! Fenerbahçe’nin Aykut Hoca ile bu 23 haftalık yükselişi yetmemiş. Şampiyonluk gelmemiş. Ama bu takım kupada da final oynamış. Demek ki bu takım o kadar da kötü bir takım değil. Fenerbahçe 2-3 oyuncu gönderip, 2-3 oyuncu alarak ligin en önemli favorisi olabilirdi”

”HOCA MECBUREN 4-1-4-1 OYNAMAK ZORUNDA KALDI”

“Cocu herkesin de bildiği gibi 4-3-3 oynamak istiyordu. Giuliano varken 4-2-3-1 oynanıyordu. Giuliano satıldı. Giuliano’ya 4-3-3’te yer yoktu, haklıydı satmakta. Sonra Souza’ya teklif geldi, o da gitti. Ama şimdi yine 10 Fabian alınıyor. Artık hoca mecburen 4-1-4-1 oynamak zorunda kaldı. Taraftar inanıyor mu? Reyes’in yüzde yüz oynayacağını çünkü maç eksiği var”

”YASİN UYUM SORUNU YAŞIYOR”

“Göztepe’nin tek silahı, Fenerbahçe’nin top kayıpları. Kalecileri dahil öndeki 6 oyuncu yabancı. Yasin, yeni geldiği için uyum sorunu yaşıyor”

“GELEN 10 NUMARA BİR TALİSCA DEĞİL”

“Fenerbahçe’de Giuliano gidiyor, hocaya saygı duyuyoruz ama başka bir 10 numara geliyor. Gelen 10 numara da bir Talisca değil. Aykut Kocaman ve Cocu’nun kullanmadığı bir Valbuena var. Niye gitsin 3,5 milyon euro alan oyuncu. Giuliano, Josef ve Fernandao, Fenerbahçe’ye para kazandırarak gittiler. Bir de Soldado var, kulübede bacak bacak üstüne atmış oturuyor. Elden oyuncu çıkarmak zor, yüksek ücret ödeniyor.”

“Özelliklerini bilmiyoruz. Frey henüz bakmadım ama İsviçre’nin şurasında doğmuş veya uçuyor kaçıyor diye bakmam. Kapalı kutu. Reyes var mesela oynamış mı diye baktım Beşiktaş maçlarında. Fabian ve Reyes’in 5-6 ay oynamadıkları dönemler var. Maç sonunda konuşuruz.”(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.