DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ülkede Covid-19 krizi…

Ülkede Covid-19 krizi…
29.09.2021
137
A+
A-

Corona virüsü salgınına karşı çok sıkı önlemler alan Hong Kong, pazar günü ülkeye giriş yapan THY uçağı ile son dönemin en büyük sağlık krizini yaşıyor.

Corona virüsü salgınına karşı çok sıkı önlemler alan ve bu konuda bütün dünyanın takdir ettiği bölgelerden biri olan Hong Kong’ta son dönemin en büyük sağlık krizi yaşanıyor…

Hong Kong Sağlık Protokolü Merkezi, bugün hazırladığı raporda, hepsi yurt dışından gelen yolcuların olduğu 5 yeni Covid-19 vakası tespit edildiği açıklandı. Hastaların Filipinler, Ürdün ve Japonya’dan ülkeye giriş yaptığı kaydedildi.

Hastaların iki doz aşı olduğu ve semptom göstermediği belirtilirken yetkililer Türk Hava Yolları ile ilgili de dikkat çekici bir karar aldı.

Hong Kong resmi televizyonu RTHK’nin internet sitesinde yer alan haberde sağlık yetkililerinin 12 Ekim’e kadar İstanbul’dan bütün uçuşların askıya aldığını duyurdu. Yetkililer pazar günü ülkeye giriş yapan bir THY uçağındaki bir yolcunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Öte yandan yetkililer aynı uçaktaki iki yolcunun da sağlık protokollerine uymadığını da açıkladı.(SOZCU.COM.TR)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.