DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü şarkıcıya kırmızı halı şoku…

Ünlü şarkıcıya kırmızı halı şoku…
02.12.2018
228
A+
A-

Mısır’ın önde gelen oyuncularından Rania Yusuf’un kırmızı halıda giydiği siyah elbise başını yaktı… Bacaklarını gösteren yarı şeffaf bir elbise giyen Yusuf hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Kamuya açık alan müstehcenlik suçlamasıyla gelecek ay yargılanacak Yusuf’un 5 yıla kadar hapis cezası alması gündemde.

Mısırlı oyuncu Rania Yusuf, ülke gündeminin zirvesine oturdu… Önceki gün düzenlenen Kahire Film Festivali’nde yarı transparan bir elbise giyen 44 yaşındaki oyuncu büyük tepki çekti. Bacaklarını açıkta bırakan elbisenin kamuya açık alanda giymek için uygunsuz olduğunu düşünenler suç duyurusunda bulundu.

Gelecek ay vizyona girecek filmi öncesinde festivale katılan başarılı oyuncunun kıyafeti tepki çekti.

Şikayetler üzerine soruşturma başlatan yetkililer genç oyuncunun gelecek ay hakim karşısına çıkmasına karar verdi. Etkinliğin kapanış töreninde kırmızı halıda elbiseyi giyen ve modacılar tarafından beğeni toplayan Yusuf sosyal medya üzerinden özür diledi. Twitter hesabından, “Üzdüğüm ve rahatsız ettiğim ailelerden özür dilerim. Bu elbisenin bu kadar öfke yaratacağını düşünmemiştim ve bunu giyerken iyi niyetliydim” dedi.

Yusuf, tepkiler üzerine rahatsız ettiği kişi ve gruplardan özür diledi.

Oyuncunun fotoğrafları sosyal medyayı ve Mısır’ı da ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları kıyafeti ve oyuncuyu savunurken bazı Mısırlılar, bu kıyafetin uygunsuz olduğunu yineledi. Gelecek ay hakim karşısına çıkacak Yusuf, suçlu bulunması durumunda 5 yıla kadar hapis cezası alacak.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.