DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Wanda Nara’nın babasından olay sözler

Wanda Nara’nın babasından olay sözler
19.02.2020
210
A+
A-

Paris Saint Germain’in yıldızı Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara’nın babası, kızı hakkında gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain’in Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin menajerliğini de yürüyen eşi Wanda Nara’nın görüşmediği babası, kızı hakkında sert sözler söyledi. Arjantin radyo istasyonu Radio Mitre’ye konuşan Andres Nara, kızının artık kendisini kaybettiğini, Icardi ile de sadece para için evlendiğini söyledi.

Bir dönem Barcelona’da da forma giymiş olan Maxi Lopez ile olan evliliğini bitirerek, 6 ay sonra Icardi ile evlenen Wanda Nara’nın bu tercihini para için yaptığını söyleyen Andres Nara “Wanda para ve şöhret için kendini kaybetti. Icardi ile para için mi evlendi? O her zaman paraya ilgi duymuştur ve bu ilgi aşklarını da etkilemiştir. Eğer Icardi futbolcu olmasaydı, Wanda yine de onunla evlenir miydi? Bu soruya evet yanıtı veremiyorum. Futbolculuk baştan çıkarıcı bir meslek… Ama şunu söylemeliyim ki Wanda güzel olmasa, sansasyonel bir hayat yaşamasa Icardi onu fark etmeyecekti” dedi.

Wanda Nara’nın kardeşi Zaira’dan öğrenecek çok şeyi olduğunu belirten Andres Nara “Zaira olan ilişkim, Wanda ile olandan tamamen farklı… Zaira’dan hiçbir zaman Wanda ile olan ilişkimi düzeltmesi için yardım istemedim. Bu duruma müdahale etmemesini söyledim” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada 6 milyondan fazla takipçisi bulunan Wanda Nara, işi ya da ailesi ile ilgili fotoğraflardan çok iç çamaşırlı, bikinili paylaşımları ile dikkat çektiğini söyleyen Andres Nara “Onun ışıltılı yaşama olan ilgili bilinmeyen bir şey değil” yorumunu yaptı.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.