DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

A101 23 Kasım Aktüel Ürünler Kataloğu

A101 23 Kasım Aktüel Ürünler Kataloğu
20.11.2017
261
A+
A-

Her hafta farklı ürünlerle karşımızda olan A101, bizlere çeşit çeşit fırsatlar sunmaya devam ediyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre ürünler sunarak, A101 aktüel köşesinde her hafta farklı ürünler indirimli olarak satılıyor. Marka ürünler ve kaliteli ürünler piyasa fiyatlarının altında satılarak müşterilerin memnuniyeti ön planda tutuluyor.

Bu hafta A101 kataloğundaki ürünler de her hafta olduğu gibi çekici ve güzel. A101 23 Kasım aktüel ürünleri arasında LED TV sunuluyor. Buna ek olarak Asus marka Notebook, çok fonksiyonlu yazıcı uygun fiyatlara sunulmaktadır. Aynı zamanda katalog üzerinden ürünlerin özelliklerine de bakılabilir. Bunlara ek olarak cep telefonu, Bluetooth kulaklık, Powerbank, USB Bellek, kaynak makinesi de ihtiyaç sahiplerine sunulacak. Beyaz eşyalar arasında mikro dalga fırın vardır. Hanımlara Arzum’un Lazer Epilasyon aleti de sunuluyor.

A101 23 Kasım Aktüel Fırsatlarını İnceleyin

A101 hafta sonu ev eşyalarında çok amaçlı dolap ve çekmeceli takı dolabı sunuyor. Aynı zamanda deterjanlar, şampuanlar ve öğretmenler günü için birkaç hediyelik eşya seçeneklerinde indirimler uygulanmıştır. A101 kampanyaları her hafta tüm hızı ile devam ediyor.  Bu hafta dondurulmuş ürünlerde ve bazı Ülker ve Torku ürünlerinde de kampanyalar vardır.

Fırsatları inceleyerek önceden haberdar olun. Ürünler sınırlı sayıda olduğu için kısa sürede tükenmektedir. Bazı ürünler 23 Kasım sabahı dahi tükenmiş olmaktadır. Bunun için istediğiniz ürüne sahip olmak adına erkenden A101’e gitmelisiniz.

Aktüel Kataloglar İçin : https://www.aktuelurun.org/a101aktuel


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.