DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Otes Otomotiv Arıza Tespit Cihazları

Otes Otomotiv Arıza Tespit Cihazları
02.06.2018
236
A+
A-

Genellikle Arıza Tespit Cihazı her marka ve model araçlar için birbirinden farklı olduğu gibi bazı arıza tespit cihazları birçok marka ve model araç için uygundur. Sizler de istediğiniz arıza tespit cihazı için Otes Otomotiv Diagnostik Bilişim Sistemlerine ulaşabilirsiniz.

Yetkili servislerin kullandığı arıza tespit cihazlarına artık sizler de sahip olabilirsiniz. Aracınızın marka ve modeline göre çeşitli cihazlardan ihtiyacınıza göre sipariş verebilirsiniz.

Mevcut arıza tespit cihazınız isteklerinizi karşılamıyor veya bozulduysa hiç sorun değil. Son model cihazlar, yazılımlar artık bir telefon uzağınızda.

Arıza Tespit Cihazı Tamiri

Bozulan Arıza Tespit Cihazlarınız artık çöp değil. Otes Otomotiv Diagnostik Bilişim Sistemleri güvencesiyle arızalı cihazlarınız artık tamir edilebilir. Yaşadığınız sorunu Otes Otomotiv Diagnostik Bilişim Sistemleri ekiplerine ilettiğiniz zaman cihazın problemini ve çözümünü sizlere anlatacaklar.

Otes Otomotiv’den almış olduğunuz arıza tespit cihazlarının tam 1 YIL GARANTİSİ VARDIR!

Piyasada bulunan ömrü kısa, kalitesiz sizleri yanıltan cihazlar size ve işletmenize zarar verecektir.

Uzaktan program kurulum hizmeti!

Otes Otomotiv sizlere temin ettiği programları uzaktan bilgisayarlarınıza bağlanarak yüklüyor ve böylelikle zamandan tasarruf edip daha çok müşteriyle ilgilenmenizi sağlıyorlar.

Siz de Otes Otomotiv Arıza Tespit Cihazları ayrıcalığından yararlanmak istiyorsanız firma yetkilileri ile  iletişime geçebilir 0(532) 371 17 84 numaralı telefondan Otes Otomotiv Diagnostik Bilişim Sistemlerine ulaşabilirsiniz. Kaliteli Arıza Tespit Cihazını temin edebileceğiniz adres, Otes Otomotiv Diagnostik Bilişim Sistemleri.

Arıza Tespit Cihazı


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.