DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cep Telefonu Faturaları Ucuzlayacak!

Cep Telefonu Faturaları Ucuzlayacak!
12.10.2017
235
A+
A-

Hükümet cep telefonu faturalarıyla ilgili düğmeye bastı. Yüksek tutarlı faturaların önüne geçmeyi torba tasarıyla hedefleyen hükümet kanadı, başta internet olmak üzere haberleşme hizmetlerinde bulunan Özel İletişim Vergisi’nde %7.5 indirime gidiyor. Böylelikle kabarık faturalar biraz daha hafifleyecek.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen torba tasarının en önemli bölümlerinden olan Telekomünikasyon ile ilgili olan maddeler kabul edildi. Kabul edilen maddelere göre, Haberleşme hizmetlerinde bulunan Özel İletişim Vergisi’nde indirim kararı alındı ve %7.5’luk indirimin faturaları hafifletmesi öngörülüyor.

MALİYE BAKANINDAN GSM OPERATÖRLERİNE UYARI!

Maliye Bakanı Naci Ağbal’dan GSM operatörlerine uyarı geldi. Ağbal, GSM operatörlerine seslendi ve vergi indiriminin faturalara yansıtılması gerektiğini söyleyerek “ Hükümet Özel İletişim Vergisi’nde indirim yaptı. Siz de bu indirimi faturalara yansıttı. Buradaki düzenleme tüketici için yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

2020 YILINA KADAR KÖY BAKKALI, BERBER VE KAHVEDEN GELİR VERGİSİ ALINMAYACAK!

Mahalle olan binlerce köydeki bakkal kahve ve berberlere müjdeli haber geldi. Hükümet 2020 yılına kadar gelir vergisi muafiyeti getirdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.