DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sayısız İnci, Gümüş Ve Trend Yüzük Seçeneği İnanılmaz Etiketlerle Ariş Pırlanta’da!

Sayısız İnci, Gümüş Ve Trend Yüzük Seçeneği İnanılmaz Etiketlerle Ariş Pırlanta’da!
20.12.2018
253
A+
A-

Vakit kaybetmeden Ariş Pırlanta online sayfalarına gelin ve büyük indirimi kaçırmayın! Ariş Pırlanta markası da enflasyonla top yekün mücadele eden lider markaların arasında katılmış durumda ve fiyatlarda %50’ye varan indirimler herkesin dikkatini çekmekte. Şayet mücevherlere büyük hayranlık besleyen bakımlı ve şık kadınlardansanız siz de bu büyük indirimden faydalanmalısınız. Özellikle de yüzük kategorisinde düzenlenen bu büyük indirim yüzüklerden vaz geçemeyen kadınlar için büyük bir fırsata dönüşüyor.


Ariş ile Dünya Trendlerini Yakından Takip Edin!
Eğer yüzük konusunda dünya trendlerini yakından takip etmek istiyorsanız kesinlikle Ariş online sayfalarını ziyaret etmeniz yeterli. Klasik yüzük modellerinden tutun da çağdaşlaşan dünya trendinin getirdiği çizgilere uyarak bütünleşen trend yüzük modelleri ya da hayallerin ötesini süsleyen fantezi yüzük modellerinin tümünü bu sayfalarda bulabileceksiniz
Örneğin günlük anlamda kullanabileceğiniz ve parmaklarınızda da son derece sempatik ezgilerde duracak olan; balık efektli yüzük modelleri, kedili- filli- kalpli- yoncalı yüzük modellerinin her biri köşelerine yerleştirilmiş minicik pırlanta taşlarla sizlere tam da oracıktan göz kırpıyor.

tektaş
Öte yandan duruşuna önem veren mesafeli kadınlardansanız güllü tektaş pırlanta yüzük modelleri, üzerinde mini yüzük ifadeleri eklenmiş ironik yüzük modelleri, yıldızlı tektaş yüzükler, yogada yer alan; kayra sembollü, sebat sembollü pırlantalı yüzük, pırlantalı sıra dışı eklem yüzükleri de bu sayfalarda sizleri karşılayacak olan farklı tasarımları oluşturuyor.
Ama bu kadar da değil… İnsanın içini ısıtacak olan; kalpli pırlantalı yüzük, pırlantalı çift kalp, pırlanta kalpli 3 lü takım, pırlantalı fiyonk son zamanların çok tercih edilenlerinden sallantılı kalpli tektaşta romantik kadınları tercihleri arasında bulunuyor. Bununda ötesinde marjinallik yüklü kadınlar için tasarlanmış olan; pırlantalı yılan, çift katlı eklem yüzükleri, kalpli spiral eklem yüzükleri, pırlantalı siyah kayra, marjinal kuru kafa gümüş yüzük modelleri farklı ve sıra dışı tasarımları oluşturuyor. Ek olarak pırlantalı effect, pırlantalı elma gibi modeller dikkat çekerken, sonsuzluk, anne – bebek modelleri ise taze annelere sunulabilecek en güzel hediyelerden.
İnci Yüzük Modellerine Dikkat!
Bu kategoride yer alan; İncili pırlantalı beyaz altın yüzük, çift pırlantalı inci montürlü yüzük, sarmaşık/yaprak detaylı pırlantalı yüzükler, fantezi pırlantalı inci yüzük, rose Qarts incili altın yüzük modelleri, çift kalpli pırlanta detaylı incili yüzükler, pırlantalı inci göbekli yaprak tırnaklı yüzük çeşitleri ya da anturaj inci yüzük modelleri de orta yaş kadın grubunun dikkatini cezbeden ürünler arasında yer alıyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.