DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bayan Gömlek Fiyatları

Bayan Gömlek Fiyatları
25.04.2018
268
A+
A-

Tarzıyla, duruşuyla, şıklığı ile beraber kullanımında kolay olması ile bayanların dolaplarından eksik olmayan moda parçalarından biri haline gelen bayan gömlek modelleri ipek, pamuklu ve saten kumaşlarla şıklığı seven bayanların gözlerini parıldatmaktadır. İster vücudunuza tam oturan olsun ya da bol kesimli gömlek modelleri arayan herkesin zevkine uygun modeller bulunmaktadır. Ayrıca günlük hayatınızda kullanabileceğiniz bayan gömlek fiyatları oldukça düşük fiyat ile karşınıza çıkıyor. Birbirinden farklı olan desenler ile renk seçenekleriyle sizlerin aklını başından çalacak güzellikte modeller bulunmaktadır. Kadınların hayatına kolaylık sağlayan bu tarz gömlekler günümüzde birçok kadın tarafından tercih ediliyor.

Bayan gömlek fiyatları düşük olması ile beraber her sezon farklı şekillerde hazırlanmaktadır. Sezona uygun olacağı şekilde sizler ile paylaşıma sunulur. Kot pantolon, kumaş pantolonla, şort ya da eteklerinizle beraber kombinleyebileceğiniz uzun kollu veya kolsuz gömlek modellerini sportif olacak şekilde tamamlayabilirsiniz. Klasik kesimler ve çizgili bayan gömlek modelleriyse ofis stiline uygun olan bayan parçaları arasında yer almaktadır. Ofise giderken kendinize giyecek bir gömlek arıyorsanız, ucuz bayan gömlek fiyatları ile şıklığınıza şıklın katabilirsiniz. %100 pamuklu bayan gömlek modelleri, tarzınızı, şıklığınızı bir arada güzel sağlayacaktır. Böylelikle günlük hayatınızda saatlerce sabahları kıyafet arama derdiniz olmadan kolay bir şekilde istediğiniz alt ile gömleğinizi kombinleyebileceksiniz.

Gömlek Tarzlarında Öncüyüz!

Gömlek tarzlarını daha çok şehirli kadınlar tercih eder. İş hayatı olsun, girmiş oldukları ortamlar olsun şık ve güzel görünebilmek için tek ihtiyaç duydukları şey gömlek modelleridir. İlkbahar ve yaz aylarında bayanların en çok tercih etmiş olduğu bu gömlekler yeni sezona hazırlanmış şekildedir. Şıklığınızı tamamlayabilecek olan bu modeller, günlük hayatta kullanabileceğiniz farklı giyim parçalarıyla kombinler yapıp güzel ve hoş görünebilirsiniz. Farklı renkler ve modelleriyle bayan gömlek fiyatları da sizler için özel bir şekilde hazırlanmıştır. Gömlekleriniz hayatınızın en önemli alanlarında sizleri ne giyeceğim bugün sorusundan kurtarır. Böylelikle işinize giderken ya da dışarıya çıkarken şık bir halde çıkabilir ve şıklığınızla insanları kendinize baktırabilirsiniz. Rahat gömlekler herkesin isteyebileceği tarzda modellerdir. Bu yüzden kombinlerinizi gömleklerinizle yaparak şıklığınızı konuşturabilirsiniz.  Daha fazlası için https://shop.ltbjeans.com/kadin-bluz-gomlek-modelleri/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.