DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arıza Tespit Cihazı

Arıza Tespit Cihazı
02.06.2018
301
A+
A-

Günümüzde otomobil servislerinin araçlardaki arızaları tespit etmek için kullandıkları diagnostik cihazlarına verilen isim olarak açıklamasını yapabiliriz.
Her marka ve model araçlar için farklı cihazlar olduğu gibi universal arıza tespit cihazları da bulmak mümkün.
Genellikle otomobil servislerinin tercih ettiği diagnostik cihazları yani arıza tespit cihazlarının, fiyatları marka ve modellerine göre değişiklik göstermektedir.

Arıza Tespit Cihazı

Arıza Tespit Cihazı alırken dikkat edilmesi gereken, cihazı alacağınız firmanın güvenirliği. Alacağınız arıza tespit cihazının garantisinin olması en önemli etkenlerden bir tanesidir. Kalitesiz ürünlere garanti vermeyen bir çok firma, satış yaptıktan sonra ilgisiz ve sorunlu cihazlarla ilgilenmeyerek müşterilerini zor durumda bırakıyor. Böyle durumlarla karşılaşmamanız için sizlere önereceğimiz firma OTES OTOMOTİV’dir.

NEDEN OTES OTOMOTİV?

Piyasada birçok Arıza Tespit Cihazı (diagnostik cihazı) satan firma bulunuyor. Otes Otomotiv’i bu firmaların önüne geçiren kesintisiz desteği, kaliteli ürünleri ve çözüm odaklı çalışmalarıdır. Dileyen müşterilerinin arızalı cihazlarını tamir ederek, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar. Piyasada bulunan birçok ürünün kalitesiz oluşu, bir süre sonra arıza vermesi ve doğru işlem yapılamaması nedeniyle Otes Otomotiv’i diğer firmaların önüne geçmektedir. OTES OTOMOTİV’in satmış olduğu Arıza Tespit Cihazlarında 1 YIL GARANTİ bulunuyor.

ARIZA TESPİT CİHAZI TAMİRİ

Otes Otomotiv, sadece arıza tespit cihazı satışı yapmıyor. Bünyesinde bulundurduğu teknik ekip sayesinde arızalı cihazların onarımını da yapıyor. Türkiye’de bu hizmeti veren ender firmalardan olan Otes otomotiv, arıza tespit cihazı tamiri hizmetiyle ön plana çıkıyor.

ARIZA TESPİT CİHAZI ÇEŞİTLERİ

Genellikle Arıza Tespit Cihazı her marka ve model araçlar için birbirinden farklı olduğu gibi bazı arıza tespit cihazları birçok marka ve model araç için uygundur. Sizler de istediğiniz arıza tespit cihazı için OTES Otomotiv’e ulaşabilirsiniz.
Uzaktan program kurulum hizmeti
Otes Otomotiv firması sizlere temin ettiği programları uzaktan bilgisayarlarınıza bağlanarak yükleme hizmeti sunuyor. Böylelikle zamandan tasarruf ederek daha çok müşteriyle ilgilenmenizi olanak sağlıyorlar. Siz de Otes Otomotiv Arıza Tespit Cihazları ayrıcalığından yararlanmak istiyorsanız firma yetkilisiyle iletişime geçebilirsiniz. 0(532) 371 17 84 numaralı telefondan Otes Otomotiv’e ulaşabilirsiniz. Kaliteli Arıza Tespit Cihazını temin edebileceğiniz adres, Otes Otomotiv Diagnostik Bilişim Sistemleri.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.