DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul Yılbaşı Rehberi

İstanbul Yılbaşı Rehberi
29.11.2017
250
A+
A-

İstanbul Yılbaşı deyince aklıma o harikulade gece gelir hemen akıllara. İstanbul yılbaşı rehberi ailesi olarak yılbaşına huzurlu,sağlıklı,mutlu ,güvenli girmeniz için gereken istanbul’da bulunan yüzlerce mekanı sizin için araştırdık ve derledik sitemizi ziyaret ederek bu sizin için seçilen özel alternatiflerden siz ve aileniz için en uygun olanını seçebilirsiniz istanbul ‘da yılbaşı geldiğinde onlarca parti yapılır yeni yıla girmenin tüm çoşkusu heyecanı çılgınca bu partilerle son bulur sizde bu çoşkuyu yaşamak istiyorsanız şimdiden alternatif seçenekleri araştırıp bulmanızı tavsiye ederiz bu araştırmayı yaparken ülkemizin içinde bulunduğu bu durumuda değerlendirmenizde fayda var.

Aslında 31 Aralığın, diğer aylardan dan en ufacık bir farkı yoktur tabi ki, ama bizim yeni başlangıçlar yapmaya ihtiyacımız var ve yılbaşı da bu başlangıçlar için bulduğumuz bahanelerden biri. Yeni yılda sigaradan kurtulmayı hedefleriz , işimizle ilgili fırsatları daha çok değerlendirmeyi planlarız, yeni yılda daha çok spor yapmayı hedefleriz, geçen yıl yapamadıklarımızı bu sene yapmayı bitmeyen işleri bitireceğimizi düşünürüz.

Yılbaşında canlı müzik dinlemeye ne dersiniz?

Hiç birini yapmasak bile, yapabilecek olmayı bilmek bile iyi gelir insana. Geçen yıl yaptığımız hataları yapmamaya karar veririz, kötü olan her şeyi geride bırakır, sadece güzellerini alırız yanımıza yeni yıla girerken. Aynen yılın başlaması gibi, bizde baştan başlarız her şeye… Bazen başlayacağımız işleri 1 Ocak’ta unutsak bile

İşte o yüzden, Yeni Yıl Güzeldir, Yeni Yıl Neşe’dir, Yeni Yıl Umut’tur, Yeni Yıl Coşku’dur, Yeni Yıl Işıltı’dır, Yeni Yıl Başlangıç’tır, Yeni Yıl Yeni Bir Sayfa’dır hayata açılan.

Yeni başlangıçlara yeni umutlara eğlenerek girmeye ne dersiniz? Siz de hangi yılbaşı mekanları arıyorsanız sitemize bekleriz…

Yeni başlangıçlara, yeni sayfalara hepimizin ihtiyacı vardır. Belki sizde yeni başlangıçlarınız için bu yeni yılı kullanabilirsiniz.

Yeni yıla tüm neşenizle, tüm enerjinizle girmenizi, gece saat tam 12’de sevdiklerinize sıkı sıkı sarılmanızı ve bu yıl hayallerinizi gerçekleştirebilecek yeni başlangıçlar için yeterli güce sahip olmanızı dilerim.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun! Sevgilerimizle..


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.