DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Akustik Ahşap Panel

Akustik Ahşap Panel
09.05.2022
132
A+
A-

Derzli ahşap panelleri arkasına akustik kumaş soundtex kaplanmaktadır. İsteğe bağlı olarakta farklı renk kombinasyonlarında üretilmektedir. Tüm çok amaçlı salonlar, oditoryumlar, ofisler, toplantı odaları, oteller, tiyatrolar, diskolar, sinemalar, restoranlar, kamu binalarında, spor salonlarında kullanılmaktadır. Derzli duvar panelleri dekoratif görünüm ve en iyi ses emisyonu sağlamaya yönelik çalışmalar doğrultusunda Senapan mühendisleri tarafından geliştirilmiş panellerdir. Derz grubu panelleri önden derz, arkadan delik delinerek akustik panel haline getirilir. Ahşap akustik derzli panel duvar panelleri dekoratif görünüm ve en iyi ses emisyonu sağlamaya yönelik çalışmalar doğrultusunda geliştirilmiş panellerdir. Derz grubu panelleri önden derz, arkadan delik delinerek akustik panel haline getirilir. Ahşap Akustik Duvar Panelleri, mekânlardaki akustik ihtiyaca dönük ses yutucu Akustik Ahşap Panel, yansıtıcı ahşap panellere deliklendirme, çizgisel slot açılması, arka yüzeyde kumaş kaplı akustik ile ses yastığı görevini üstlenen yalıtım malzemesi MDF-Lam, naturel kaplamalı, cilalı ve boyalı olarak kullanmaktadır.

Ahşap duvar panelleri kullanım alanları; toplantı odaları, konferans salonları, kongre salonları, telekonferans salonları, parti salonları, düğün salonları ve organizasyon alanları gibi birçok alan içerisinde dekoratif amaçlı ve ses yalıtım amaçlı kullanmaktadır. Akustik Ahşap Panel farklı tasarımlarda üretilmektedir. İki çeşit modeli mevcuttur. Bunlara derzli ve delikli adı verilmektedir. Akustik düzenleme uygulamalarında ve yankı yalıtımı çalışmalarında kullanılmaktadır. Çok şık bir görünüme sahip olan dekoratif bir malzemedir. Yankı yansıtıcı özellikte bir üründür. T24 ve clip-in sisteme uygun 8 mm’lik ahşap tavan karoları vardır.

Alışveriş merkezi, konferans salonu, tiyatro salonu, organizasyon fuarları, telekonferans salonu, kongre odası, düğün salonu, açık ve kapalı ofis, toplantı odaları, sinema salonları vb. birçok akustik mekanda hacim akustiği sağlayabilmek adına kullanılmaktadır. Akustik düzenleme ve ses yalıtım amaçlı kullanılan Akustik Ahşap Panel dekoratif oldukları için kendinize göre özel tasarımlarda elde edilmesi mümkün hale gelmektedir. Delikli paneller, yüksek derecede absorpsiyon ile akustik bir tedavi elde etmenin en ekonomik yoludur. Çeşitli desen ve delik çapları varyasyonları ile farklı seviyelerde absorpsiyon ve estetik sonuçlar elde edilebilir. Panelin arkasındaki boşlukla birleşen delikler, boşluktaki havanın yay gibi hareket etmesi nedeniyle rezonans yaratır. Ses enerjisini azaltmak için, boşlukta tipik olarak bir mineral elyaf tabakası tarafından sağlanan sönümleme ile birlikte. Tipik olarak, delikler tarafından oluşturulan açık alanın arttırılması emilimi arttırır. Dekoratif görünüme sahip bu paneller ortamınızda şıklık katmakla birlikte ortamda bulunan ses kargaşasının önüne geçme konusunda büyük olanak sağlamaktadır. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen bu paneller web sitesinde yer aldığı üzere teknik testlere yalıtım değerlerine ulaşabilirsiniz. Alanınıza uygun birçok yalıtım materyalleri hakkında Turkish Acoustic ile iletişime geçerek en doğru ürün ile ilgili bilgi edinebilir showroomlarını ziyaret ederek ürünlerin üretiminin tamamlanmış halini görüntüleyebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.