DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aleyna Tilki’nin Aile Fotoğrafı Hayranlarını Coşturdu

Aleyna Tilki’nin Aile Fotoğrafı Hayranlarını Coşturdu
14.08.2017
680
A+
A-

Sen Olsan Bari şarkısıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar ile olay yaratmaya devam ediyor. 17 yaşındaki Aleyna Tilki ailesinin fotoğrafını paylaştığı son fotoğrafı ile yine adından söz ettirdi. Aleyna Tilki’nin memleketi Konya’Da katıldığı aile düğününde paylaştığı fotoğraflar sonrası dedesi ve ninesiyle birlikte paylaştığı son fotoğrafı hayranları tarafından büyük beğeni aldı. Küçük yaşı nedeniyle eleştirilerin hedefinden düşmeyen Aleyna Tilki aile fotoğrafları ile birlikte hayranlarının gönlünü kazanmayı başardı.

ALEYNA TİLKİ AİLESİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Aleyna Tilki, memleketi Konya’da dedesi ve ninesini ziyaretinden fotoğraf paylaştı. Genç şarkıcının fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, memleketi Konya’nın Seydişehir ilçesinde katıldığı amcasının düğününde popüler şarkılarını söyledi. Genç şarkıcı, düğün öncesi dedesi ve ninesini ziyaret edip fotoğraf paylaştı.

ALEYNA TİLKİ HAYRANLARI BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

Düğünde gönlünce eğlenen Aleyna Tilki, daha sonra ‘Cevapsız Çınlama’ ve ‘Sen Olsan Bari’ isimli popüler şarkılarını söyledi. Aleyna Tilki’nin şarkı söylediği sırada düğün salonunda bulunanlar fotoğraf çekmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

HEMŞEHRİLERİNİN İLGİSİ MEST ETTİ

Memleketine gelmekten mutlu olduğunu belirten Aleyna Tilki, hemşehrilerinin kendisine gösterdiği misafirperverliği çok beğendiğini ve fırsat buldukça gelmek istediğini söyledi.

“YAŞAYAN TARİH”

Aleyna Tilki düğün öncesi babaannesinin anne ve babasını, yani büyük dedesi ve ninesini de ziyaret etti. Aleyna, Instagram’da paylaştığı pozun altına ”Yaşayan tarih” diye yazdı.
İşte Aleyna Tilki’nin o paylaşımı;


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.