DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arif Verimli Müge Anlı’nın programına çıkamadı…

Arif Verimli Müge Anlı’nın programına çıkamadı…
24.03.2020
200
A+
A-

Türkiye’de 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların, ikametlerinden dışarıya çıkmalarına yasak geldi. Yaşa takılan isimlerin arasında, her sabah Müge Anlı’nın programına katılan 66 yaşındaki psikiyatrist Arif Verimli de vardı.

Türkiye, koronavirüsle mücadele kapsamında bir takım kısıtlamaları devreye soktu. 65 yaş ve üstü sokağa çıkan herkes, 3 bin 150 TL para cezasına çarptırılacak. Müge Anlı’nın sunduğu programda yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Arif Verimli, bu sabah canlı yayına katılamadı.

Verimli’nin, sokağa çıkma yasağına takıldığı için yayına gelmediğini açıklayan Müge Anlı herkesi şaşırttı. 66 yaşındaki Arif Verimli’nin, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında hem yaş engeline takıldığı hem de bağışıklık sisteminin çok zayıf olduğu açıklandı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.