DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beylikdüzü Masaj Salonu Profesyonel Spa Hizmeti

Beylikdüzü Masaj Salonu Profesyonel Spa Hizmeti
24.03.2021
156
A+
A-

Spa sudan gelen sağlık ya da su ile gelen sağlık anlamına gelmektedir. Köken olarak Romalılara kadar uzanmaktadır. Zaman içerisinde de Avrupa’ya yayılım göstermiştir. Yayılım gösterdikçe su ile yapılan terapi ve bakımların her birini kapsamaktadır. Bu merkezlerin sunulduğu alanlara ise spa merkezi ya da spa salonu ismi verilmektedir. Spa öncelikli olarak insanın dokunma ihtiyacını karşılama konusunda büyük bir etkinliğe sahiptir. Burada insan teması güven duygusu aşılarken aynı zamanda pozitif elektrik yaymasını da sağlamaktadır.

Spa masajı için su ile birlikte doğal ve şifalı taşlar, aromatik yağlar ve bazı profesyonel masaj teknikleri kullanılmaktadır. Beylikdüzü masaj salonu spa merkezine gelenler bu masajlardan istediklerini tercih etme imkanına sahip olmaktadırlar.

Beylikdüzü masaj salonu için uyulması gereken bazı özellikler bulunmaktadır. Özellikle bir spa merkezine ilk defa gidenler için önemli bir konu olan bir başlıktır. Öncelikle spa merkezi için kesinlikle gerilmeye gerek yoktur. Kapıdan girişten itibaren kişiyi rahatlama hissi almaktadır. Müşterilere havlu, peştamal ya da bornoz ve terlik verilmektedir. Hamam ya da sauna kısmına bikini ya da mayo ile girilse de masaj esnasında kişinin kan dolaşımı etkileyecek şekilde olan kıyafetlerin tercih edilmemesi gerekmektedir.

Kurallar aslında oldukça basittir. Beylikdüzü Spa masaj merkezinde amaç kişinin rahatlamasıdır. Genel olarak alınan randevulara 15 dakika öncesinden gelinmesi tavsiye edilmektedir. Bu sayede duş alma ve hazırlanmak için gerekli zaman da kişiye verilmektedir. Bu durum kişinin masaj zamanından tam olarak yararlanması için de önemli bir faktördür.

Beylikdüzü masaj salonu pek çok faydası bulunmaktadır. Öncelikle kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Bu etkisiyle birlikte selülit tedavisinde de kullanılmaktadır. Vücuttaki yağların atılmasını sağlamaktadır. Vücutta yer alan ölü derilerin atılmasını sağlamaktadır. Cildi pürüzsüz hale getirirken aynı zamanda cilt sağlığını da olumlu yönde etkilemektedir. Beylikdüzü masaj salonu spa terapisi uygulanan kişinin sindirim sistemi düzenli olarak çalışmasına yardımcı olmaktadır. Bunun yanı sıra romatizmal pek çok hastalığa da iyi gelmektedir. Dinlendirici ve ferahlatıcı bir etkiye sahip olan Beylikdüzü masaj salonu kişiyi günün stresinden uzaklaştırmaktadır ve bu sayede rahatlamasını sağlamaktadır. Dinlendirici ve rahatlatıcı etki sağlamasıyla birlikte kişinin daha rahat uyumasını sağlamaktadır. Aynı zamanda kasların gevşemesine de yardımcı olmaktadır.  

https://www.beylikduzumasajsalonu.gen.tr/


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.