DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Bill Gates tavuk döner mi yeseydi?’

‘Bill Gates tavuk döner mi yeseydi?’
29.07.2021
312
A+
A-

27 yıllık eşi Melinda Gates ile boşanma sürecinde olan, 146 milyar dolar servete sahip ABD’li iş insanı Bill Gates, teknesiyle Bodrum’a geldi. Arkadaşlarıyla lüks bir restoranda yemek yiyen teknoloji devi Microsoft’un kurucusu, ödediği hesap ile konuşulmaya devam ediyor.

Sabah gazetesinden Mevlüt Tezel, “Bill Gates Tavuk Döner mi Yesin?” başlıklı yazısı ile arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı Bodrum olan Bill Gates’in ödediği hesabı köşesine taşıdı.

“Teknesiyle Bodrum’a gelerek ünlü bir otelin restoranında yemek yiyen Bill Gates ve arkadaşları, 80 bin lira hesap ödemiş.

SANİYEDE 100 DOLAR!

‘Çok para’ diyenler var! Saniyede 100 dolar kazanan Microsoft’un kurucusu tavuk döner mi yeseydi? 8 bin Euro, Bill ağabey için sakız parası bile değil.

Melinda’dan ayrıldıktan sonra tabii paraları ezecek! Asıl merak ettiğim hazır Türkiye’ye gelmişken restoranda çalışanlara çip taktı mı?

İşte bize böyle Bill ağabey gibi devasa yatını Bodrum’a çekip, çok para harcayacak turistler lazım. ‘Her şey dahil’ otellerde orta direk yabancı turistleri ağırlamanın ötesine geçmeliyiz!

Zengin turistleri ülkemize çekecek bir turizm atmosferi yaratmalıyız. Nargile kafelerle olmuyor! Bodrum ve Çeşme; Monte Carlo gibi jet sosyeteye hitap etmeli.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hazırladığı yeni İstanbul tanıtım filmi var ya. İşte bize öyle ‘cool’ bir İstanbul lazım!”

130 MİLYAR DOLARLIK AYRILIK!

Öte yandan Bill-Melinda Gates’in 27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararlarından çok yaklaşık 130 milyar dolarlık serveti nasıl paylaşacakları merak konusu olmuştu.

İsmini vermek istemeyen bir kişi, 65 yaşındaki Bill Gates’in her şeyi berbat ettiğini kabul ettiğini söyledi. Melinda ve Bill Gates’in boşanma sebebinin ihanet olduğu iddia ediliyor ancak bu henüz kanıtlanmış değil.(Milliyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.