DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Binance’dan Forbes’a 200 milyon dolarlık yatırım

Binance’dan Forbes’a 200 milyon dolarlık yatırım
11.02.2022
107
A+
A-

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, ünlü iş dünyası dergisi Forbes’a 200 milyon dolarlık yatırım yapacağını duyurdu.

100 yılı aşkındır yayıncılık yapan ABD merkezli iş dünyası dergisi Forbes, kripto para borsası Binance’dan 200 milyon dolarlık yatırım aldı.

Binance’in iletişim sorumlusu Patrick Hillmann ve Binance Labs’in başkanı Bill Chin’in işlem tamamlandığında Forbes yönetim kuruluna katılacağı duyuruldu. Yatırım sonrasında Forbes’un dokuz yönetim kurulu koltuğunun ikisinin Binance’a geçeceği belirtildi.

Binance’ın kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, CNBC’ye konu ile ilgili verdiği röportajda Forbes’un editoryal operasyonunun “bağımsız” kalmaya devam edeceğini söyledi. Zhao, Binance’ın Forbes’a kripto para ve blok zinciri stratejileriyle ilgili yardımcı olacağını belirtti.

WEB 3.0’A ENTEGRE OLACAKLAR

Anlaşma, Binance’in geleneksel endüstrilerdeki şirketlerle çalışma ve onları web3 olarak bilinen sisteme entegre etme stratejisinin bir parçası.

Web 3.0, internetin merkezi olmayan ve genel blok zincirlerine dayalı sürümü için kullanılıyor. Kripto para birimlerini, tokenları ve NFT’leri destekleyen, blok zinciri teknolojisini kullanan, sürümü ifade ediyor.

Forbes CEO’su Mike Federle de konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Forbes’un “gelişmekte olan dijital varlıklar dünyasıyla ilgilenen insanlar için halihazırda iyi bir kaynak” olduğunu belirtti. Federle ayrıca, “Binance’in Forbes’a yaptığı yatırımla artık dünyanın önde gelen kripto borsasının deneyimine, ağına ve kaynaklarına sahibiz” dedi.

DEVAMI GELEBİLİR

Binance tarafından yapılan 200 milyon dolarlık yatırım, daha önce kurumsal yatırımcılar tarafından verilen 400 milyon dolarlık taahhütlerin yarısını karşılayacak.

2017 yılında Çin’de kurulan Binance ve 100 yıllık dergi arasında yapılan anlaşmanın yanı sıra uzmanlar bu yıl kripto para dünyasında bu tarz anlaşmaların devam edebileceğini belirtiyor.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.