DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Boji suçlanmıştı, gerçek ortaya çıktı

Boji suçlanmıştı, gerçek ortaya çıktı
20.11.2021
177
A+
A-

Toplu taşıma araçlarını kullanarak İstanbul’u gezen ve İBB’nin sahiplendiği Boji’nin tramvaya pislediği iddiası sosyal medyada tartışma yarattı. Tramvaydaki güvenlik kamerası görüntüleri, olayın failinin bir vatandaş olduğunu ortaya çıkardı.

Sosyal medyada, “İstanbul’u gezen köpek” olarak ünlü olan Boji ile ilgili tepki çeken bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları  Boji’nin bir tramvaya pislediğini iddia ederek koltuğun görüntüsünü paylaştı.

Güvenlik kamerası görüntüleri, pisliği bir vatandaşın cebinden çıkararak koltuğa bırakıp gittiğini ortaya çıkardı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, güvenlik kamerası görüntüsünü “Boji’nin tramvaya kaka yaptığı iddia edilmişti. Ama kameralar bize bu akıl almaz görüntüleri gösterdi, izleyin” notu ile paylaştı.

“SUÇU BANA ATMIŞSIN, KÖTÜSÜN”

Ongun dün gece de “Güzel bir cana bile düşman olanlarla uğraşıyoruz” diyerek Boji adına açılan sosyal medya hesabından yapılan “Bugün tüm gün kulübedeydim, İstanbul’u gezmedim bile. Tramvayı kirletip suçu bana atmışsın. Kötüsün” notunu paylaşmıştı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.