DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Buket Aydın: Sırtımdan vurdular, intikamım acı olacak

Buket Aydın: Sırtımdan vurdular, intikamım acı olacak
19.06.2020
204
A+
A-

Demirören Medya Grubu’ndan istifa ettikten sonra 7 yıllık eşinden tek celsede boşanan Buket Aydın, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Buket Aydın, Mayıs ayının ilk haftasında Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Bülteni sunuculuk görevinden istifa etmişti. Aydın, istifasından birkaç gün sonra da 7 yıllık eşi Erce Baykal ile tek celsede boşandı.

Uçankuş TV’nin haberine göre Buket Aydın, “Bu sektörde çok darbe yedim, sırtımdan vurdular. İntikamım acı olacak. Bundan sonra yolumun daha aydınlık olacağını düşünüyorum” dedi. Aydın ayrıca mobinge uğradığını da söyledi.

“Mezarlıklar kendini vazgeçilmezler zannedenlerle dolu” diyen Aydın açıklamasında “Çok yıprandığım bir süreç” dedi.

AYDIN’DAN YENİ AÇIKLAMA

Buket Aydın, kendisi hakkında ‘Buket Aydın: Sırtımdan vurdular, intikamım acı olacak’ başlığıyla haberleştirilen metinlerle ilgili açıklama yaptı.

Kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulunan Aydın, sözlerine “Dün hatır için Instagram üzerinden bir canlı yayına katıldım. Kadın kadına çok da eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sohbet içerisinden cımbızla bazı cümleler çekip üstüne benim söylemediğim şeyleri de katarak haberleştirmek nasıl bir kötülük?” diye başladı.

Aydın, şöyle devam etti:

“Benim ifadelerimle ilgili magazin programında yapılan yorumları ben sanki o ifadeleri kullanmışım gibi yayınlayan ve ayrıca sürekli özel hayatımla ilgili ‘iftira’ haberler yaymaya çalışan her mecraya dava açacağım. O yayında ben ‘Bana yapılanları hemen unutuyorum, en sevmediğim huyum bu’ dedim. Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok, olamaz. Ayrıca mobbing ile ilgili konuşulanlar kadınların iş hayatında maruz kaldığı mobbingle ilgiliydi ve geneldi.

19 yaşımdan beri bu sektörde çalışıyorum. Tabii ki istemediğim şeyler yaşadığım zamanlar olmuştur. Ancak ağzımdan her çıkanı son döneme yormayı bırakın. Kurumdan kendi isteğimle ve hiçbir sorun yaşamadan ayrıldım. Özel hayatımla ve iş hayatımla ilgili iftiralar atarak okunma oranını artırmaya çalışanlar ile artık adalet önünde hesaplaşacağız.”(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.