DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cafe, Restaurant, Kuaför, Berber, Eczane Dekorasyonu En Fazla Bu Dönemde Patladı!!!

Cafe, Restaurant, Kuaför, Berber, Eczane Dekorasyonu En Fazla Bu Dönemde Patladı!!!
02.06.2020
217
A+
A-

Pandemi süresinde birçok sektörün darbe aldığı şu günlerde kuaför, berber, eczane, cafe, restaurant, bar, bistro, mağaza tadilat bakım ve onarımlarının yanı sıra yeni dükkân satışları ve dekorasyonları da sektörü yeniden canlandırmaktadır.

Kuaför dekorasyonu, berber dekorasyonu, eczane dekorasyonu, cafe dekorasyonu, restaurant dekorasyonu, bar dekorasyonu, bistro dekorasyonu, mağaza dekorasyonu gibi inşaat işlerini tek elden yürütmek, tasarım, proje, uygulamasını anahtar teslim halletmek isteyenlerin tercihi Arsinyapı oluyor. Arsinyapı nın avantajları size sunmakla bitmiyor.

Kuaför dekorasyonu, berber dekorasyonu, eczane dekorasyonu, cafe dekorasyonu, restaurant dekorasyonu, bar dekorasyonu, bistro dekorasyonu, mağaza dekorasyonu ya da sadece tadilat bakım onarım işleri için bile tek adresten güvenilir ve kurumsal iş bitirme hizmeti sunuyor. Bu amaçla bünyesinde bulunan atölyeleri, uzman ekipleri ve taşeron firmaları ile on farklı alanda aktif rol oynamaktadır. Bünyesinde bulunan markalara dair oldukça geniş faaliyet fırsatı bulan Arsinyapı size hızlı, ekonomik ve güvenilir çözümler yaratır.

arsWOOD Ahşap ve Metal Mobilya Sistemleri ile atölyelerinde paslanmaz çelik hariç tüm mobilya ihtiyaçlarınızda tasarım, proje, imalat ve uygulama konularında çözüm ortağınız olur. Söz konusu imalat olunca proje tipinize uygun istenilen modelde ürünler sunar. Kuaför mobilyaları, berber mobilyaları, eczane mobilyaları, cafe mobilyaları, restaurant mobilyaları, bar mobilyaları, bistro mobilyaları, mağaza mobilyaları, fırın pastane mobilyaları, manav mobilyaları, otel mobilyaları, market mobilyaları, ofis mobilyaları, kapıların hepsi bu markanın faaliyet alanına girer.

arsTES Tesisat Sistemleri ile elektrik tesisatı ve mekanik tesisatı işlerinizde birçok ustadan çözümler aramanıza gerek kalmaz. Uzman ekiplerimiz ile proje detaylandırılarak büyük ya da küçük demeden her projeye aynı hassasiyeti gösterir ve proje sonrası teknik destek imkânı da bulabilirsiniz.

arsDVR Duvar Sistemleri ile bölme duvar, tek yüzlü duvarlar, paravanlar, separatörler, WC kabin sistemleri olan cubbicle duvarlar ile mekânlarınızı bölmek hiç bu kadar çok seçenek barındırmamıştır. İhtiyaca uygun bölme duvar uygulamaları en doğru tercih ile sizinle olacaktır.

arsYLT Yalıtım Sistemleri ile ısı yalıtımı, ses yalıtımı, su yalıtımı ve yangın yalıtımı konuları artık sorun olmaktan çıkmıştır. Proje konumunun bulunduğu coğrafi şartlar, proje tipi gibi detaylar ile en doğru ısı yalıtımı, ses yalıtımı, su yalıtımı ve yangın yalıtımı uygulamaları arsYLT ile yapılmaktadır. Isı yalıtımı, ses yalıtımı, su yalıtımı ve yangın yalıtımı çatı, duvar, zemin, tavan bölgelerinde tercih edilerek sevdiklerinizi güvende tutar.

arsZMN Zemin Sistemleri birçok malzeme ile faaliyet göstermektedir. Beton zeminler, deck kaplamalar, doğaltaş zeminler, endüstriyel zeminler, halı, karo çini zeminler, parkeler, PVC zeminler, seramik zeminler, şap, terracotta zeminler, tuğla zeminler ve yükseltilmiş döşeme ile evleriniz, ofisleriniz vb. artık daha havalı ve daha modern görünmektedir.

arsTVN Tavan Sistemleri ile akustik tavanlar, ahşapyünü asma tavan sistemleri, alçıpan ve betopan asma tavan sistemleri, buffle tavan, cam tavan, karolam tavan, kayayünü taşyünü asma tavan sistemleri, lineer asma tavan sistemleri, mesh tavanlar, metal tavanlar, petek tavanlar, PVC gergi asma tavan sistemleri, strafor asma tavan panelleri, T taşıyıcılar ve vektörel tavanlar arsTVN için soluk getirebileceği proje uygulamalarıdır.

arsDCR Dekoratif Uygulamalar duvar kaplamaları, alüminyum paslanmaz küpeşteler veya korkuluklar, ferforje kapı, ferforje küpeşte, ferforje korkuluk, ferforje mobilya gibi genellikle sıradışı aksesuarlar ve ürünler ile karşınıza çıkar.

arsCVR Çevre Düzenleme Sistemleri bahçe mobilyaları, çit ve parapet sistemleri, çocuk oyun grupları, kent mobilyaları, peyzaj ve çiçeklikler ile gözünüze hitap eden sosyal alanlar yaratmanıza yardımcı olur.

arsCPH Cephe ve Çatı Sistemleri, marka adından anlaşılacağı üzere cephe ve çatı ihtiyaçlarınızda sizlere her türlü tasarım ve malzemede çözüm ortağı olur. Cephe ve çatı çözümleri Arsinyapı için oldukça ses getiren uygulamalara ev sahipliği yapmıştır.

 arsBUILD Yapı İnşaat Sistemleri yapılarınızın ahşap, çelik, betonarme gibi çeşitleri ile kurumsal bakım onarım tadilat, tasarım proje danışmanlık, zemin yapı güçlendirme, prefabrik bina ve dekoratif merdiven seçenekleri ile projenizin vazgeçilmez bir parçası haline gelir.

Arsinyapı ile sizlere ömür boyu tüm inşaat işlerinizde tasarım, proje ve uygulama konularında anahtar teslim çözüm ortağınız olmak için buradayız! Arayın, teklif verelim!

Kaynak: www.arsinyapi.com


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.