DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Canlı yayında polisi karşısında gören yaşlı kadın şaşkına döndü

Canlı yayında polisi karşısında gören yaşlı kadın şaşkına döndü
27.11.2017
231
A+
A-

Annesi ile tartışıp evden kaçan 14 yaşındaki Nazmiye D.’nin 70 yaşındaki Gülbeyaz Köçükoğlu tarafından alıkonluduğu ortaya çıktı. Yaşlı kadın polis tarafından canlı yayında gözaltına alınınca şaşkına döndü.

İzmir’de yaşayan 14 yaşındaki Nazmiye D.20 gün önce annesi Semra.D ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından bir yakını, Gülbeyaz’ın torunu Fırat sana bakar diye kandırdı. Bu sırada Nazmiye’nin annesi Semra Hanım, Fox’ta hafta içi yayınlanan Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Kızının kandırılıp kaçırıldığını söyleyen anne Semra D. kızı Nazmiye’nin Gülbeyaz ve torunu Fırat tarafından alıkonulduğunu canlı yayında söyledi. Nazmiye geçen hafta bulundu.

TEHDİT VE İŞKENCE GÖRDÜ

Nazmiye, bulunduğu gün canlı yayında annesi Semra’dan nefret ettiğini ve ondan uzaklaşmak için kaçtığını iddia etti.Ancak canlı yayın sonrası Uzman Psikolog HASAN Ersin ile görüşen Nazmiye, Gülbeyaz ve Fırat’ın tehditleri sonucu böyle konuştuğunu söyledi. Uzman psikoloğun gözetiminde konuşan Nazmiye, 19 yaşındaki Fırat tarafından verilen ilaçlarla uyutulup tacize uğradığını, işkence gördüğünü” anlattı. 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Fırat’ın babaannesi Gülbeyaz Köçükoğlu ise iddiaya göre Nazmiye’yi; “Sakın canlı yayında bir şey söyleme. Annen Semra’yı suçla. Yoksa seni öldürürüz” diye tehdit etti. 15 gün alıkonulan Nazmiye, tüm bu işkenceleri bugün canlı yayında anlattı. Bu ifadeleri suç duyurusu kabul eden İstanbul Emniyetine bağlı ekipler canlı yayında Gülbeyaz Köçükoğlu’nu gözaltına aldı. Yaşlı kadının 15 yaş altında genç bir kızı rızası dışında alıkoymak, cinsel istismara göz yummak suçlarından gözaltına alındığı öğrenildi.(Milliyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.