DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akalın’dan Haciz Açıklaması: Canlı Yayında Ağladı

Demet Akalın’dan Haciz Açıklaması: Canlı Yayında Ağladı
14.08.2017
311
A+
A-

Demet Akalın eşi Okan Kurt’a haciz geldiği haberleri sonrası ilk kez açıklama yaparak canlı yayında göz yaşlarına boğuldu. Demet Akalın canlı yayında eşi ve kendisi hakkında çıkan haberlere cevap vererek haciz iddialarını reddetti. Beyaz Tv’De magazin programına katılan Demet Akalın evine haciz geldiğine ilişkin haberlere tepki göstererek yaşadığı sıkıntılı günlerde yayında olan şarkıcı Berkay’a teşekkür etti.

DEMET AKALIN HACİZ İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Beyaz TV’de yayınlanan magazin programına bağlanıp “Benim borcum yok, ben sokakta kaldım. Evini bir tek Berkay açtı.” diyerek hıçkıra hıçkıra ağladı. Geçen günlerde eşi Okan Kurt’un borçlarını ödemediği iddiasıyla başlatılan haciz işlemleriyle gündeme gelen Demet Akalın, Beyaz TV’de yayınlanan magazin programında sinir krizi geçirerek ağladı. Akalın sakinleşmekte güçlük çekti.

DEMET AKALIN BERKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Popçu Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt geçen hafta 75 tane daire satın aldığı Osman Görgülü’nün 32 milyon 845 bin TL’lik icra takibiyle sarsılmıştı. İcra memurları çiftin Beykoz’daki villasına polisle gitmişti, haciz işlemi uygulanmıştı. Okan Kurt ”Dairelerin parasını ödedik. Bize tüm inşaatı devretmek istedi. Onun da parasını verdik ama devretmedi. Osman Görgülü’nün bize borcu var. Borcunu ödememek için böyle oyunlar yapıyor” demişti. Haciz haberleri sonrası Demet Akalın’ın Berkay’a yeni dünyaya gelen kızı için birden çok altın takması da çok konuşulmuştu.

DEMET AKALIN: “KÖPEK GİBİ ÇALIŞIYORUM”

Demet Akalın, evine icra gelmişken Berkay’ın dünyaya gelen kızı için 15 bin liraya yakın altın alması olayı daha da kızıştırmıştı. Konuyu masaya yatıran program sunucularından Ali Eyüboğlu Demet Akalın’ın nispet yaptığını ileri sürdü. Programı izleyen ve Eyüboğlu’nun sözlerini duyan Demet Akalın, Beyaz Magazin’e telefonla katıldı. Durumu açıklayan şarkıcı, birden sinir krizi geçirerek ağlamaya başladı. Ekrandakilere “Siz insan değil misiniz kardeşim ya” diye sitem eden Akalın, “Benim kimseye borcum yok benim çocuğum aşağıda ağlıyor. Ben kimsede gösteriş yapmıyorum. Ben o gün gittim çünkü kimse evini açmadı bir tek Berkay bana 10 gün evini açtı. Beni hastanelik edeceksiniz, ben bir tek evladım için yaşıyorum. O ev benim bile değil, sattım. Kredi çekip yeni ev aldım, Okan bir kuruş vermedi, kredi çekip aldım, o yüzden köpek gibi çalışıyorum.” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.