DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ekrem İmamoğlu’ndan Muammer Karaca Tiyatrosu müjdesi

Ekrem  İmamoğlu’ndan Muammer Karaca Tiyatrosu müjdesi
30.04.2019
236
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muammer Karaca Tiyatrosu’nun aslına uygun olarak yenileceğini müjdeledi.

İstanbul’un en önemli kültür mekanlarından olan ve 7 yıldır çürümeye terk edilen Muammer Karaca Tiyatrosu’nun camlarının sökülüp, girişinin tellerle kapatılmasına sanatseverlerden yoğun tepki gelmişti.

Yurttaşlar, Büyükşehir’e ait olan bina ile ilgili İBB Başkanı İmamoğlu’na çağrıda bulunmuştu. İmamoğlu, o çağrılara Twitter’dan karşılık verdi. Muammer Karaca Tiyatrosu’nun İBB tarafından aslına uygun olarak yenileneceğini ifade eden İmamoğlu, “Beyoğlu’nun kültür ve sanat dolu günlerine geri dönmesi adına bu süreci yakından takip edeceğim” dedi.

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.