DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Enkaz altından 113. saatte çıktı, ilk mesajı Arda Güler’e oldu

Enkaz altından 113. saatte çıktı, ilk mesajı Arda Güler’e oldu
11.02.2023
85
A+
A-

Adıyaman’da enkaz altından 113. saatte çıkan Mesut, Fenerbahçe futbolcusu Arda Güler’e seslendi; “Arda Güler ağabey seni çok seviyorum Fenerbahçe’yi kurtarmaya devam et. Ağabey hocaya bir de söyleyin seni de oynatsın. Seni oynatmıyor” diye konuştu.

Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler Adıyaman’da büyük yıkım getirdi. 5 gündür devam eden enkaz çalışmalarından bir mucize haberi daha geldi.

Adıyaman’da 113. saattir enkaz altında olan Mesut, yoğun bir çabanın ardından enkaz altından çıkarılarak sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İLK MESAJI ARDA GÜLER’E…

Sağlık ekipleri ambulansla hastaneye götürülen Arda Güler hayranı Mesut’a “Şu anda Arda Güler bizi izliyor. Arda Güler’e ne demek istersin?” diye sordu.

“FENERBAHÇE’Yİ KURTARMAYA DEVAM ET”

Mesut’un cevabı şöyle oldu:

“Arda Güler ağabey seni çok seviyorum Fenerbahçe’yi kurtarmaya devam et. Ağabey hocaya bir de söyleyin seni de oynatsın. Seni oynatmıyor.”

“ARDA GÜLER AL BU ÇAĞRIMIZI”

Sağlık ekipleri de “Arda Güler 113. saatten enkaz altından sana mesaj var. Al bu çağrımızı, Mesut seni bekliyor” diye seslendi.

ARDA GÜLER’DEN ANINDA CEVAP GELDİ

Fenerbahçe’nin ve Türk futbolcunun ileride çok şey beklediği yetenekli genç futbolcu Arda Güler’den depremzede Mesut’a Twitter’dan cevap gecikmedi:

“Güzel kardeşim sen pes etmedin, sen başardın, mücadelenle bize umut oldun. Seni çok seviyoruz. Kendine çok dikkat et. İnşallah yüz yüze görüşmek dileğiyle.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.