DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ersin Destanoğlu: ‘Korkuyla yaşıyorum’

Ersin Destanoğlu: ‘Korkuyla yaşıyorum’
06.02.2022
144
A+
A-

Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Antalyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Ersin Destanoğlu, hakemlerin kendisine yönelik tavrından şikayetçi oldu.

Süper Lig 24. haftasında Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Maçtan sonra yayıncı kuruluş mikfrofonlarına konuşan Beşiktaş’ın kalecisi Ersin Destanoğlu, hakemlerin kendisine yönelik bakış açısıyla ilgili dert yandı.

Hakemlerin rakip oyuncuların zaman geçirmeye yönelik hareketlerine taviz gösterdiğini, ancak kendisini hemen uyardıklarının altını çizen Ersin Destanoğlu, “Ben niye 30’da uyarılıyorum da, diğerleri 90’da uyarılıyor” ifadelerini kullandı.

Ersin Destanoğlu’nun açıklamaları:

“Bu ligde oyuncu olsun, kaleci olsun zaman geçirmeyen yok. Ben yapınca hemen uyarılıyorum. Başka kaleciler yapınca 90’da uyarılıp kart görüyor. 90’da kart göstermeniz bir anlamı yok. Ben yapınca 30. dakikada uyarılıp sonra 70 dakika kart görmenin korkusuyla yaşıyorum. Ama onlar 90. dakikaya kadar kart görmeyip zamanı geçirebiliyorlar.”

“BANA DA ÖYLE DAVRANSINLAR”

“İnsanlar ‘Ersin sen de zaman geçiriyorsun’ diyebilir. Anlıyorum. Ama ben niye 30’da uyarılıyorum da, diğerleri 90’da uyarılıyor. Anlatmak istediğim bu. Kime ne yapıyorlarsa, bana da öyle davransınlar. Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Sadece Abdülkadir hoca üzerinden söylemiyorum her maç karşılaşıyoruz.”

“ŞANSSIZLIĞI KIRAMADIK”

“Tabii ki gol atmamız lazım maçı kazanmamız için. Elimizden geleni yapıyoruz. Bugün 2-3 tane direkten dönen topumuz var. Bir türlü o şanssızlığı kıramadık.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.