DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Altaylı’nın Dr. Serdar Savaş’a verdiği cevap gündeme bomba gibi düştü!

Fatih Altaylı’nın Dr. Serdar Savaş’a verdiği cevap gündeme bomba gibi düştü!
22.06.2020
212
A+
A-

Fatih Altaylı’nın Teke Tek Bilim programına konuk olan Dr. Serdar Savaş, YKS sınavı nedeniyle 600 kişinin hayatını kaybedeceğini belirterek bunun sorumlusunu sorunca Fatih Altaylı ‘Halk TV’de söyleyebilirsiniz burası yeri değil’ diye uyardı.

Habertürk’te Faftih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek Bilim programında, koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artması ve Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesi tartışıldı. Programa konuk olan Dr. Serdar Savaş, önümüzdeki hafta sonu yapılacak YKS sınavının ertlenmesi gerektiğini belirterek “Bakanlığın açıkladığı verilere göre,  bu sınavın neticesinde meydana gelecek bulaşmalar neticesinde 600 kişi hayatını kaybedecek. Peki bunun hesabını kim verecek?” diye sordu.

Programın moderatörü Fatih Altaylı ise Dr. Serdar Savaş’ın bu sözleri üzerine “Hocam bu sözleri Halk TV’de söyleyebilirsiniz ama burası yeri değil. Bu bir bilim programı ve biz siyasi eleştiri yapmıyoruz, bilim konuşuyoruz” diye uyarıda bulundu.

Dr. Savaş ise YKS sınavıının neden ertelenmesi gerektiğini anlattı ve yaşanan vaka artışlarında toplumu suçlayan yalaşımların yanlış olduğunun altını çizdi.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.