DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gökhan Zan: Zaman geçsin ama unutmayın

Gökhan Zan: Zaman geçsin ama unutmayın
07.03.2023
93
A+
A-

Depremin adeta yıktığı Hatay’da ilk günden bu yana desteğini sürdüren eski milli futbolcu Gökhan Zan yeni bir paylaşım yaptı.

Galatasaray, Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcusu Gökhan Zan, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası memleketi Hatay’dan seslendi. Tam 1 ay önce yaşanan deprem felaketi nedeniyle bir paylaşım yapan Gökhan Zan şu ifadeleri kullandı:

‘SON KEZ HUZURLUYDUK’

”Tam bir ay önce… Bugün son kez o güzel evlerimizde mutlu sofralarımıza oturduk yemek yedik… Tam bu gün son kez televizyonumuzu izledik, misafir ağırladık belki… Son defa uyumak için odalarımıza gittik… Bilmiyorduk sabah olunca kimimiz canını, kimimizin yuvasını kaybedeceğini… Bilmiyorduk şehrimizin yok olacağını. Yarın için yapacağımız planlarımız vardı. Zaman geçsin ama unutmayın olur mu? Biz 5 Şubat gecesi son kez huzurluyduk… Biz de sizler gibiydik. Evimiz vardı, eşyalarımız vardı. Canlarımız sağdı. Sevdiklerimiz hayattaydı. Biz saniyeler içinde her şeyimizi kaybettik. Unutmayın. Çünkü biz hiç unutmayacağız.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.