DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haluk Levent’in çağrısına destek yağıyor

Haluk Levent’in çağrısına destek yağıyor
10.02.2023
182
A+
A-

Şarkıcı Haluk Levent, kendisine ve kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne yapılan saldırılara, sevenlerinin “Afad da bizim Ahbap da” diyerek karşılık vermesini istedi. Binlerce kişi sosyal medya üzerinden Levent’e destek mesajı atıyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 6 Şubat sabahı 10 ilde yıkıma neden oldu.

İlk günden itibaren deprem bölgeleri için çalışma başlatan Ahbap Derneği’nin kurucusu, şarkıcı Haluk Levent ise bazı kesimlerce hedef gösterilmesinin ardından Twitter hesabından sevenlerine şu çağrıda bulundu:

“Koordinasyonunun başındayım ve sosyal medyaya bakamıyorum bile. Aranızda beni seven varsa gerçekten varsa bir tweet istiyorum. Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat! ‘Afad da bizim Ahbap da! Tek cümle istiyorum! Afad da bizim Ahbap da!”

Şarkıcının bu paylaşımının ardından aralarında siyasilerin, sanatçıların, yazarların ve gazetecilerin bulunduğu çok sayıda kişi Ahbap’a ve Haluk Levent’e destek mesajları attı.

Sanatçı Tarkan da mesajında ‘”AFAD da bizim AHBAP da! Yanındayım @haluklevent @ahbap” dedi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.