DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İlber Ortaylı’dan futbolcuları kızdıracak sözler!

İlber Ortaylı’dan futbolcuları kızdıracak sözler!
10.12.2020
169
A+
A-

YouTube’da program yapmaya başlayan Prof. Dr. İlber Ortaylı, programının yeni bölümünde futbol camiasını kızdıracak sözler sarf etti. Ortaylı, 11 yaşındaki konuğuna, “Sadece futbolcu olup futbol dünyasında kalırsan, kaba bir adam olursun” dedi.

Geçen günlerde YouTube’a adım atan ve “Bi’ Sorum Var!” programıyla gündeme gelen Prof. Dr. İlber Ortaylı, programının yeni bölümünde futbol camiasını kızdıracak sözler sarf etti.

11 yaşındaki konuğuna, “Büyüyünce ne olacaksın?” diye soran ünlü tarihçi, “Futbolcu olmak istiyorum” cevabı karşısında, “Sadece futbolcu olup futbol dünyasında kalırsan, kaba bir adam olursun” yorumunda bulundu.

ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELİYOR

Kısa sürede YouTube’un en çok izlenilen programlarından biri haline gelen “İlber Ortaylı ile Bi’ Sorum Var!”da, usta tarihçi çocuklarla bir araya geliyor ve çocuklar hayatlarında en çok merak ettikleri sorulara, İlber Ortaylı ile birlikte cevap arıyor.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.