DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul’da okullar 25 Şubat pazartesi günü tatil edildi

İstanbul’da okullar 25 Şubat pazartesi günü tatil edildi
24.02.2019
234
A+
A-

İstanbul’da cumartesi gününden bu yana etkili olan kar yağışının ardından öğrenciler ‘İstanbul’da okullar tatil mi?’ sorusunun cevabını merak ediyordu. Son dakika haberine göre İstanbul’da olumsuz hava koşulları ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. Bu kararla birlikte İstanbul’da 25 Şubat pazartesi günü okullar tatil edildi.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada “İlimizdeki olumsuz hava koşullarının ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime bir gün süreyle ara verdik.” denildi.

25 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “İlimizdeki olumsuz hava koşullarının ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime bir gün süreyle ara verdik.” ifadelerini kullandı.


(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.