DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul’un Yükselen Yıldızı

İstanbul’un Yükselen Yıldızı
09.02.2022
111
A+
A-

Bahçeşehir… Konum ve tercih edilme sıklığıyla İstanbul’un yükselen yıldızı… Uygun mevkisi, şehrin gürültüsünden uzak, imkânlarına yakın olmak isteyenlerin tercihi. Sadece semt sakini olmak isteyenlerin değil günübirlik iş veya turistik gezi için İstanbul’u ziyaret edenlerin de uğrak noktası.

            Bahçeşehir’in her alandaki yükselişi, konaklama hizmetlerini ve alternatiflerini de kapsamaktadır. Bu durum, doğal olarak bahçeşehir otel fiyatları açısından, yelpazenin epey geniş olmasını getirmektedir.

            Ancak… Fiyat ve hizmet kalitesi, çeşitliliği çoğu zaman bir arada bulunamayabilmektedir. Pahalı olan her otel, iyi, kaliteli ve çeşit zengini hizmetleri bir arada sunamayabilir… Hizmet standartlarında gerekli kaliteyi yakalayan bir otel ise uygun konaklama ücretlerine sahip olmayabilir.   Loss Hotel, bahçeşehirakbatı otel seçenekleri arasında, uygun fiyat ve eşsiz bir deneyimi bir arada sunuyor.

Bir otelin kalitesi, ilk fikirler ile birlikte ortaya çıkmaktadır. Hizmet politikası nasıl olmalı, neleri kapsamalıdır? Otel mimarisi ve iç dizayn önceliklerinde neler yer almalı? Müşteri kitlesi ve portföyü nasıl oluşturulmalı, hangi kesimi kapsamalı? Her alanda, kullanılacak malzeme ve materyal kalitesi ne düzeyde tutulmalıdır? Bütün bunların toplamında ise bahçeşehir otel ücretleri politikası oluşturulmaktadır.

            Bu konuda aradığınız sorulara uygun cevaplar sadece Loss Hotelde… Şöyle ki;

                                               Modern Mimari Konfor Önceliğinde

            Loss Hotel, butik otel mimarisine uygun olarak tasarlanmış ve bahçeşehir apart otel tarzında hizmet vermektedir.

            İnsanlar, sürekli ve hızlı bir hareket halinde oldukları bu çağda, konaklama deneyimi için konforu ve samimiyeti bir arada aramaktadır. Loss Hotel, sahip olduğu 50 oda sayısı ile konuklarına, ferah ve geniş bir ortam ve kullanım alanı sunmaktadır.

Oda sayısının sınırlı tutulması, kullanım alanı kadar her konuğu için hak ettiği hizmeti verebilmek amacını taşır. Çünkü Loss Hotel  hizmet ve servis politikası olarak, kullanıcı odaklıdır. Otelinde ağırladığı insanları, müşteri olarak değil konuğu olarak görür.

            Bu nedenle Loss Hotelin bahçeşehir konaklama fiyatları politikası da misafir önceliklidir.

Loss Hotelde size uygun bir oda mutlaka bulunur. Mesela kalabalık bir aile olarak geldiyseniz… Sizleri, çift kişilik bir yatak ile ek olarak geniş bir yatağın daha bulunduğu aile odalarında ağırlar. Yeni evli bir çift ve sevgiliniz ile geldiyseniz… Çift kişilik, geniş bir yatağın bulunduğu çift kişilik odalarda ağırlanırsınız. Yalnız olarak mı geldiniz? Yine, çift kişilik yatakların kullanıldığı, geniş, tek kişilik odalarda misafir edilirsiniz.

                                                           Şehrin Temposuna Kolayca Ayak Uydurun

            Bir otel, mevkisi ne kadar uygun olursa olsun, o mevkiye uygun bir hizmet sunmuyorsa kaliteli bir otel değildir. Pek çok otel, bu sebepten dolayı harika bir konumda olsa da müşterilerinden olumsuz geri dönüşler alabilmektedir.

Loss Hotel, uygun mevkisini, otel içi ve dışı uygulamalarıyla desteklemektedir. Zira iyi bir otel (tıpkı Loss gibi) bahçeşehir otelleri uygunluğu kadar bulunduğu semt veya şehri temsil ettiğinin de bilincindedir.

            Loss Hotelin konumu, günübirlik iş gezileri için; sanayi bölgesi, fuar alanları, iş merkezleri ve komşu illere oldukça yakındır. Konaklama amacınız, güzel bir tatil deneyimi içinse; şehrin diğer yakası, İstanbul Boğazı ve tarihi güzelliklerin hepsine kolayca ulaşabilirsiniz. Kültürel veya sportif etkinliklerin hiçbirisini kaçırmazsınız.

            Bunlar dışında, bir hafta sonu kaçamağı yapıp ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek isteyebilirsiniz. Bu amaçla Loss bahçeşehirspa oteli kapsamında da hizmet vermektedir. Uzman eller ile alacağınız terapi ile kendinizi dinç ve enerjik hissedeceksiniz.

            Loss Hotel, merkez yolara ve Atatürk havalimanına oldukça yakındır. Şahsi aracınız ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, şehrin keşmekeşine karışmadan rahatça yolculuk yapabilirsiniz.

            Ayrıca; dönüş yolculuğunda hava yollarını tercih eden konuklar için havaalanı transfer hizmeti bulunmaktadır. Böylece, hava ulaşımı gibi, dakikaların bile önemli olduğu bir seyahat tipi için havalimanına zamanında ve sorunsuz ulaşabilirsiniz.

https://losshotel.com/


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.