DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kızının sevgilisi ile kaçıp hamile kaldı…

Kızının sevgilisi ile kaçıp hamile kaldı…
20.03.2024
328
A+
A-

Adana’da yaşayan 18 yaşındaki Nehir adlı kadın, 24 yaşındaki sevgilisi Selahattin’in annesiyle kaçtığını ve annesini hamile bıraktığını iddia etti. Bir TV kanalının gündüz kuşağı programına telefonla bağlanan anne Şirin ve yanında bulunan Selahattin’in anlattıkları “Böyle rezillik olmaz” dedirtti.

18 yaşındaki Nehir adlı kadın, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılıp; sevgilisinin annesiyle kaçtığını ve hamile kaldığını iddia etti.

24 yaşındaki Selahattin adlı sevgilisinin ve 40 yaşındaki annesi Şirin’in sosyal medyadaki videolarını da kanıt olarak gösteren Nehir’in yaşadığı olaylar sosyal medyada gündem oldu.

Annenin yeni hali dikkat çekti

“SICAK KANLI BİR İNSANIM”

Telefonla canlı yayına katılan Selahattin ise TikTok’taki öpüşmeli pozlar hakkında “Ben sıcakkanlı bir insanım” diyerek, herkesi öfkelendirdi. O

Bu sözlere sinirlenen Müge Anlı “Başlatma sıcakkanlığından! Ne sıcakkanlılığı be!” diyerek çıkıştı.

(Nehir’in babası Savaş da canlı yayına katıldı.)

“ONLARI SÖYLEME”

Nehir telefondaki sevgilisine “Sen geliyordun, annemle benim ortamızda yatıyordun. Bana dönüp uyumak yerine ona dönüp uyuyordun” diye söze başlayınca hemen araya giren Müge Anlı “Onları söyleme” dedi.

Telefondaki Selahattin’e “Sen bu kadının TikTok videosunun altına ‘aşkım’ yazmışsın” deyince Selahattin ise “Ne var bunda yazarım” demesi tepki çekti.

ANNEDEN İLGİNÇ SAVUNMA: BENİM DE KADIN HAKLARIM VAR

Anlı, canlı yayına bağlanan anneye “Sen kızının çocuğunun babasıyla mı kaçtın?” diye sorunca direkt bunu reddeden anne Şirin ise “Damadın yanında değilim ben. Kızım iftiracı. Benim de kadın haklarım var” dedi.

Söze açıklık getiren Nehir de “Annem bana kendisi söyledi, ‘Bir aylık hamileyim ben’ dedi” ifadesiyle şaşırttı.

“SENDEN GÖRMEDİĞİMİ ANNENDE GÖRDÜM, 1 AYLIK HAMİLE”

Selahattin’e tepki gösteren Nehir, “‘Senden görmediğim mutluluğu annende gördüm senin de canına değiyor hatta eşim hamile diyen’ sen değil misin?” sözleriyle dikkati çekti.

Sozcu.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.