DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meşhur Medyum Han Hoca İle Söyleşi

Meşhur Medyum Han Hoca İle Söyleşi
10.03.2018
409
A+
A-

Medyum Han Hoca ile söyleşi yaptık. Papaz büyüsü nedir? Aşk büyüsü nedir? Bağlama büyüsü nedir? Büyü nasıl yapılır , bozulur? Cinler geleceği görürler mi? Vefk ve tılsımlar ne işe yarar? İşte bütün bilinmeyen merak edilen soruların cevaplarını İzmir’li meşhur Medyum Han Hocamız sizler için yanıtlıyor.

Gizli ilimler üstadı Medyum Han Hoca ile samimi bir söyleşi yapacağız. Peri kızları , ifritler , cinler , muskalar , büyüler ve bilinmeyene bir seyahat tadında olacak diyebiliriz bu yazı için. Biz bu söyleşiyi yaparken bile Medyum Han Hocamızın telefonları hiç susmadı bizde bilinmeyene olan bu merakı gerçekten irdelemek istedik. Batı dünyasında parapsikoloji bilinmeyenei irdeleme duyular dışı gelişen olayları algılama ve araştırma ilmi olsada mistik doğu dünyasında olaylar farklı bir konumda yeralmakta.

Mederese eğitimi alan üstad hocamız tam yedi göbektir aile geleneği olarak bu mesleği resmi anlamda yaptığından bahsederek söze başladı. Başta papaz büyüsü , aşk büyüsü , bağlama büyüsü , evlilik büyüsü gibi büyülerin yapılmalarını vede bozulmalarını çok iyi bildiğini anlattı. Sevenlerin kavuşmasına aracı olduğunu , bırakıp giden kocaları geri getirdiğini ,rızk celpleri ilemüşterilerine bol rızık , kazanç sağladığını anlattı yumuşak bir uslup ile..

Ve sonrasında bizi şaşırtan bilgiler vermeye devam etti kendisini arayanların %60 ‘nın erkek olduğunu belirterek erkeklerin kadınlardan daha fazla şekilde medyumlara başvurduğunu belirtti. Gerçekten çok ilginç değil mi?

Evde papaz büyüsü nasıl yapılır? gibi bir sorumuza kesinlikle evde hiç bir büyüyü tam olarak yapamazsınız kesinlikle denemeyin fayda yerine zarar görürsünüz mutlaka profesyonel bir yardım alın diyerek bizi uyaran hocamız. Evde nasıl aşk tılsımı yapılır? sormuza ile tebessüm ederek az önce cevabınızı verdim ya mübarek der gibi baktı çayımızı yudumlarken.

Medyum Han Hoca ; tılsım ve vefk uzmanı olduğunu üstüne basa basa belirtmeden geçmek istemediğini , günümüzde eline bir kaç tane havas kitabı alıp , ne yaptığını bilmeden vafk yazdığını zanneden kişilerin ben medyumum hocayım diye kendini ilan ettiğini bu kişilere itibar gösterilmemesini önemle anlattı bize. Kaş yapayım derken göz çıkartırsınız dikkatli olmak şart dedi.

Cin Nedir? Sorusuna ise insanoğlundan önce dünyada yaşamaya başlamış zehirli ateşten yaratılmış olan varlıklardır cevabını verdi. Peki hocam cinler geleceği görür mü bize gelecekten haber verir mi? sorusu üzerine ; geleceği Allah c.c. den başka kimse asla bilemez üfürükçüler falcılar büyücüler medyumlar duru görüleri yardımı ile önünüze çıkacak kader yazgılarınından bir kaçını size söyler sadece bunu iyi ayırt etmek lazım yoksa imanınızdan olursunuz.. dedi. Kensisi sıcak kanlı nur yüzlü uzun boylu bir adam konuşurken sanki yıllardır onu tanıyormuş gibi bir hissiyat sizde bırakıyor samimi olduğu konuşmasından ve hareketlerinden çok belli oluyor.

Hocam büyü nasıl yapılır? sorunuz üzeine ; Büyü yapmak aslında haramdır !! Bü yüzden büyü nasıl yapılır veyahut bozulur gibi soruların cevaplarını veriken dikkatli olmak şarttır. Peygamber efendimiz büyü yapmayı haram kılmıştır ama yahudi bir papazın kendisine yaptığı büyüyüde kendi elleri ile açmıştır yani çok ince bir çizgidir büyü yapmak yada açmak meselesi biz yapanlardan değiliz hamd olsun açanlardanız sevgilileri kavuşturup yuvaları kurtaranlardanız. Bizim yaptıklarımız tılsım ve vefklerden oluşan özel ritüller ve yıldıznamelerin çıkartılması ile oluşturulmuş kombinasyonlar ve işlerdir büyülerden çok daha etkilidir kesinlikle helaldir ayrıca asla sakıncalı vede haram değildir. Hocamız ; Yıldızname yardımı ile kişiye özel vefk ve tılsım hazırladığını üstüne basarak söylüyor.

Medyum hocamız bize ikram ettiği sımsıcak cay ve dostluğu ile gönlümüzü resmen fetetti. Sesindeki o sıcak kanlı duruş , heybetindeki asillik ve yüzündeki nur ile gerçekten Allah c.c rızası için hizmet veren bir kişi izlenmi bıraktı bizlerde. Sizde manevi rahatsızlıklarınızda , aşk acılarınızda , rızkınız , işiniz ile ilgili tüm sorunlarınızda hocamıza 0530 725 15 76 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz Medyum Han resmi internet sitesi : http://www.medyumhan.xyz .. dir.

Bu yazımıza son verirken içiz manevi bir huzarla doldu rabbim her zaman doğrunun , dürüstün yanındadır.. Amin.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.