DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

NG Enjoy Nasıl Bir Yer?

NG Enjoy Nasıl Bir Yer?
27.11.2022
72
A+
A-

Tatil için illaki Ege’ye, Akdeniz’e ya da Kıbrıs’a gitmek zorunda değilsiniz. Türkiye gibi üç tarafı denizlerle çevrili olan bir ülkede sizi çok sayıda alternatifin beklediğini ifade edebiliriz. Bilhassa İstanbul’da yaşıyorsanız ve tatilinizi de Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yapmak istiyorsanız size vakit kaybetmeden Sapanca’yı öneriyoruz.

Sapanca; kendisini her geçen gün geliştiren bir yer! Bilhassa turizm konusunda sürprizler vaat ediyor. Ayrıca, buradaki konaklama seçeneklerinin sayısı da her geçen gün artıyor. Bungalov evleri ile bilinen Sapanca’da kaliteli hizmet veren oteller de yok değil! NG Enjoy; iyi bir otelde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde taşıyor.

Sapanca’da Ne Yapılır?

Sapanca; zannedilenin aksine sıkıcı bir yer değildir. Hatta, burayı gezmekten büyük bir keyif alacağınızı söyleyebiliriz. Sapanca sınırları içerisinde bulunan yerleri gezip görmek adına en az bir hafta burada konaklamalısınız. Bu yüzden, Sapanca’ya gitmeden evvel otel rezervasyonu yaptırmanız gerekiyor. NG Enjoy; sizin için en iyi seçeneklerden birisi olabilir. Biraz da Sapanca’da yapabileceklerinizden bahsedelim!

  • Sakarya İl Orman Tabiat Parkı; muhakkak görmeniz gereken yerler arasındadır. Buranın eşsiz manzarasına hayran kalacaksınız. Bilhassa göl manzarası karşısında büyüleneceksiniz. Tabiat parkının içerisinde ahşap evlere rastlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, farklı restoran ve kafe seçenekleri de sizi bekliyor. Sonuç olarak, harika bir gün geçirmek adına yolunuz buraya düşmeli!
  • Sapanca Gölü; tahmin edebileceğiniz üzere Sapanca ile özdeşleşmiş yerlerden birisidir. İlk olarak, göl kıyısındaki Arifiye Ormanı ziyaret edilmelidir. Buradaki kamp ve piknik alanları ziyaret edilmelidir. Kahvaltı ve mangal yapmak için ideal bir yerdir. Ayrıca, Sapanca Gölü çevresinde yürüyüş yapılabilecek çok sayıda alan mevcuttur. Deniz bisikleti deneyimi yaşamak isteyenler de Sapanca Gölü’nü ziyaret edebilirler.
  • Sapanca’ya kadar gelmişken bir de Maşukiye’yi ziyaret etmelisiniz. Güzel bir gün geçirmek isteyenler için ideal bir yerdir. Hem kahvaltı yapmak hem de alabalık yemek için Maşukiye’ye gidilebilir.

NG Enjoy Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Sapanca’da güzel bir otelde kalmak istiyorsanız tercihiniz kesinlikle NG Enjoy olmalı! Gelin, bu otelin özelliklerine bir göz atalım!

  • Her şeyden önce, otelin oda seçeneklerinden bahsedelim! Deluxe oda, superior deluxe oda, teraslı superior deluxe oda, süit, grand süit, balayı süit ve kral dairesi olmak üzere yedi farklı seçenek vardır.
  • NG Enjoy; restoran ve barları ile de dikkat çeker. Ihlamur ana restoran; insanların damak zevkine hitap eder. İnsanlar; bu restoranda üç öğün ücretsiz yemek yiyebilirler. Bunun yanı sıra, Safran a la kart restoran, Lavanta havuz restoran, Farina restoran, Melisa sessiz salon, Sports bar, Ice Cream shop gibi seçenekler vardır.
  • Aliva SPA; NG Enjoy adına hayati öneme sahiptir. Otel müşterileri; Fin hamamı, Fin saunası, macera duşları, bio sauna gibi seçeneklerden yararlanmak adına Aliva SPA’ya gidebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.