DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özgürlüğün Elli Tonu Full İzle

Özgürlüğün Elli Tonu Full İzle
24.02.2018
308
A+
A-

Elli ton hayranlarına müjde. Serinin son filmi Özgürlüğün Elli Tonu gösterime girdi. Dakota Johnson, Jamie Dornan, Luke Grimes, Eloise Mumford gibi sıkı bir kadro ile gösterime giren film yine aynı büyük yankıyı uyandırmayı başardı. Kesintisiz film keyfi yaşamak isteyenlere özel hazırlanan Özgürlüğün Elli Tonu full izle linkleri günde binlerce kez tıklandı. Filmin çeşitli dillere çevirilerinin arasında Türkçe dublajları da yer alıyor. Elli ton hayranlarını bir kez daha ekran başına kilitleyen film, muhteşem aşk ve aksiyon kokuyor.

Jack Şaşırtmadı
Usta oyuncu Eric Johnson’ın hayat verdiği Jack karakteri yeniden gizlendiği yerden çıkıyor. Anastasia tam her şeyin yoluna girdiğini düşünüp kendini aşkın huzurlu kollarına bırakmışken bir anda hayatı alt üst oluyor. Ayrıca her şey MR. Grey’in de beklediği gibi gerçekleşmiyor. O da geçmişte yarım bıraktığı bazı konuların karşısına çıkmasına hazırlanıyor. Elli ton serisi boyunca film severler Anastasia Steele ve Christian’ın bir araya gelmesini bekledi. Büyük bir aşk ve şehvetle birbirine bağlı olan çift sonunda evlendi. Tam her şeyin yoluna girdiği düşünülürken bir anda olaylar tersine döndü. Özgürlüğün Elli Tonu full izle sekmelerinden günde binlerce kez izlenen film heyecanı dorukta bırakıyor.

Serinin Son Filmi

Elli Ton hayranlarının merakla beklediği Özgürlüğün Elli Tonu, Karanlığın Elli Tonu filminin devamıydı. Ancak bu film aynı zamanda Elli Ton serisinin de son filmi. Belki de film severleri en çok üzen konu buydu. Ancak film kadrosu henüz farklı bir çalışma ile yine beyaz perdede olup olmayacaklarını açıklamış değil. James Foley yönetmenliğindeki bu muhteşem film serinin sonu olsa da farklı bir yapılanma ile yeniden izleyenlerine ‘merhaba’ diyebilir.

Tüm Dünyada İzlendi
soluksuz film keyfi yaşamak isteyenlerin Özgürlüğün Elli Tonu full izle menülerine tıklanma rekoru kırdırdığı bu muhteşem yapım, farklı yüzlerce dile de çevrildi. Yalnızca ABD değil, Türkiye başta olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan elli ton serisi, dört bir tarafta izlenmeye devam ediyor. Dram ve romantik dallarda da ödül alması bekleniyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.