DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şevval Sam’dan Kanal İstanbul tepkisi

Şevval Sam’dan Kanal İstanbul tepkisi
25.12.2019
222
A+
A-

Ünlü sanatçı Şevval Sam, Kanal İstanbul projesine ilişkin sosyal medyada kampanya başlattı.

Hükümetten gelen projenin hayata geçirileceği açıklamasına karşılık muhalefetten itiraz yükseliyor.

Son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Birileri ‘Yapamazsınız’, ‘Yaptırmayız’ diyorlar. Müteahhitlere tehdit savuruyorlar. ‘Biz iktidara geldiğimizde sizin bu aldığınız ihaleyi iptal ederiz’ diyorlar. Yahu sen zaten iktidara gelemeyeceksin ki. Bu millet size bu ülkede iktidar vermez. Siz yapılacak her şeyin önüne dikilen bir anlayışsınız. Dikili ağacınız yok. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz” ifadelerini kullandı. 

Erdoğan’ın açıklamasının ardından sosyal medyadan tepkiler geldi.

Ünlü Sanatçı Şevval Sam, Kanal İstanbul projesine ilişkin sosyal medyada kampanya başlattı.

Şevval Sam, Twitter’da şunları yazdı:

“Ben bir İstanbul’lu olarak, kanal İstanbul’a karşıyım! bu İstanbul için bir ölüm fermanıdır!!hayır! hayır! hayır!! #kanalistanbulahayır Kampanya · Doğal dengeleri bozacak Kanal İstanbul derhal iptal edilsin”

(CUMHURİYET)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.