DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sinemanın en korkunç oyuncağı geri dönüyor

Sinemanın en korkunç oyuncağı geri dönüyor
13.02.2019
301
A+
A-

Sinemanın en korkunç oyuncağı Chucky’nin yeni macerasına ait ilk fragman yayınlandı…

İyi bir korku serisi yıllar boyunca tekrar tekrar karşımıza çıkar. Bugüne kadar pek çok korku filmi devam filmleriyle olduğu kadar yeniden çekimlerle de karşımıza çıktı. Sırada, şimdiye kadar gördüğümüz en küçük psikopat Chucky var. Child’s Play bu yaz yeniden karşımızda olacak ve ilk fragman yayınlandı.

Orijinal Child’s Play filminin temel ögeleri bozulmadan kalmış gibi gözükse de fragmanın başından itibaren bu yeni filmin 30 yıl önceki orijinal filmden nasıl farklı olacağını görüyoruz. Orijinal Chucky oldukça standart bir oyuncaktı ancak bu yeni filmde Chucky’nin teknolojik olarak daha gelişmiş olduğu görülüyor. Aynı zamanda bebeği yapan şirket, başka birçok ileri teknoloji ürünü de yapıyor.

Tüm bu yeni teknolojinin yeni film için ne anlama geldiği belli değil, ancak yeni Chucky’nin daha fazla yeteneğe sahip olacağını tahmin edebiliriz.

Ayrıca bu fragmanda en ilginç olan şey de orijinal Chucky ile aynı ikonik giysileri giyen oyuncağın yüzünü asla göremememiz. Bu özellikle tuhaf çünkü bize Chucky’nin yüzünün yarısını gösteren tanıtım görüntüleri daha önce yayınlandı, bu yüzden karakterin nasıl görüneceğini az çok biliyoruz. Fragmanda ise bunu göstermemeleri ilginç. Acaba bir şeyler mi değişti ya da tanıtım görüntüleri bir aldatmaca mıydı?

Öte yanda Chucky’nin konuştuğunu da asla duymuyoruz. Brad Dourif tarafından orijinal filmlerde yapılan seslendirme serinin ikonik bir parçası haline gelmişti. Bu noktada, Chucky’yi kimin seslendireceğini veya sesinin neye benzeyeceğini bilmiyoruz. Bu kısa fragman bize filmle ilgili fazla bir şey göstermese de, yeni Child’s Play’i merakla bekleyen herkes için tatmin edici bir fragman olduğunu söyleyebiliriz. Film önümüzdeki haziran ayında vizyonda olacak.(.acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.