DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Temiz Oda Panelleri Nedir?

Temiz Oda Panelleri Nedir?
30.03.2021
160
A+
A-

Temiz oda panelleri sağlık sektöründe, medikal, gıda ve kimya sanayisinde, elektronik üretim tesislerinde savunma ve uzay sanayisinde sıklıkla kullanılan ve ihtiyaç duyulan sistemlerdir. Temiz oda panelleri sayesinde kök hücre laboratuvarları ve doku bankalarında hijyen ve temizlik standartlarına uygun olarak kurulumu yapılır ve ürünler sağlıklı bir şekilde muhafaza edilir. Bu anlam da temiz oda panellerinin kurulum yapıldığı ortam ve kontrollerinin düzenli yapılması büyük önem taşır.

Temiz Oda Panelleri Kurulumu

Gıdaların ömürlerini uzatmak için sıklıkla tercih edilen temiz oda bünyesinde bulunan temiz oda panelleri, bulundukları ortamlar da kontrollü bir şekilde ısı geçişini sağlarlar. Hijyenik havalandırma sistemleri ile parçacık etkenlerini kolaylıkla ortadan kaldırırlar. Aynı zaman da antibakteriyel özelliğe sahip olan temiz oda panelleri, yangın ve tehlikeli durumlarda da ortamlara güven sağlamaktadırlar. Kullanımı giderek yaygınlaştırılan bu panellerin kurulumu oldukça kolay ve basittir.

Temiz odalar da geniş ve temiz bir alan tercih edilerek hazır bir şekilde seçilen yere oturtulur. Yerine sabitlenen bu paneller kullanıma hazır hale gelirler. Temiz oda panelleri hakkında detaylı bilgi ve işlemleriniz için http://www.termotes.com/temiz-oda-panelleri linki aracılığı ile bağlantı sağlayabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.