DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Thodex’ten Büyük Kampanya : Porsche Panamera Çekişi

Thodex’ten Büyük Kampanya : Porsche Panamera Çekişi
17.10.2020
187
A+
A-

Türkiye’nin kripto para borsasında öncü firması olan Thodex, heyecan yaratan bir çekiliş ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. 1 adet Porcshe Panamera 4 ve yüzlerce hediye sizi bekliyor.

Türkiye’nin İlk Global Lisanslı Kripto Para Borsasından Dev Çekiliş

Kripto para borsası denilince akla Thodex fiması gelmektedir. Elbette bu tesadüf değildir. Todex’in başarısının altından pek çok faktör bulunmaktadır. Günümüz dünyasında her işlemin sanal ortam üzerinden gerçekleştirildiğini bilen ve bu doğrultuda yaptığı çalışmalarla ön plana çıka Thodex şimdi de yapacağı çekiliş ile kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor.

Eski adı Koineks olan Thodex, esasen kripto para birimi borsasıdır. Ancak kullanıcılarına sunduğu imkanlarla diğer para birimi borsalarından farklı bir çalışma prensibine sahiptir. Thodex’i diğer firmalardan ayıran en önemli fark ABD’den aldığı global çaplı bir FinCen MSB lisansına sahip olmasıdır. Bu lisansa sahip ilk ve tek borsa Thodex’tir. Ayrıca destek konusunda da Türkiye rekoru halen Thodex’e aittir. Firmanın destek dönüş süresi 2 dakikanın altındadır.

Thodex belirtildiği üzere kullanıcılarına çeşitli olanaklar tanımaktadır. Bu firma ile çalışma gerçekleştirmek pek çok avantajı beraberinde getirmektedir. Firmanın en önemli özelliklerinden biri, Bitcoin ve 20’den fazla altcoin ile güvenilir bir kripto borsasında kolay ve avantajlı ticaret yapmanıza imkan vermesidir. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin bunlardan sadece birkaçıdır. Ayrıca firma üzerinden 7 gün 24 saat işlem yapabilir ve yapılan işlemlerle alakalı olarak çevrimiçi işlem merkezi veya canlı destek temsilcisi aracılığıyla anlık yardımlar alabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Thodex Affiliate programı aracılığıyla arkadaşlarınızı davet edebilir ve davet ettiğiniz arkadaşlarınız üzerinden komisyon geliri alabilirsiniz. Thodex’in ayrıcalıkları bunlarla bitmiyor. Yaptığınız kripto yatırımlarınız Thodex aracılığıyla değerlenirken siz de çeşitli çekilişlere katılabilirsiniz.

Thodex: Kripto Para Borsasından Dev Kampanya

Thodex, sektördeki 4. yılına giriyor ve hem 4. yılını hem de  ABD’den aldığı global çaplı olan FinCen MSB lisansını kullanıcıları ile kutluyor ve bu doğrultuda 1 adet Porcshe Panamera 4 ve yüzlerce hediyeyi içeren bir çekiliş gerçekleştiriyor. Yatırım yaparak Porsche kazanmak oldukça kolay. Hediye Thodex USA şirketi tarafından verilecek olup hediyeyi kazanan üyenin bulunduğu ülkede hediye kazanana teslim edecektir. Kripto parada Türkiye’nin yüzü Thodex’ten dev çekiliş ile kazananlara hediye edilecek olan ürünler: 1 adet Porcshe Panamera 4, 100 adet Apple Watch, 50 adet Sony PlayStation 4, 30 adet iPhone 11, 30 adet Samsung S10, 50 adet Macbook Air ve 500 adet Thodex Hediye Kiti (Bluetooth hoparlör, mobil şarj aleti, defter-kalem seti, termos) . Siz de vakit kaybetmeden Thodex çekilişe katılın ve bu hediyelerden birini kazanma fırsatı yakalayın.

Thodex’in dev çekilişine katılmak için çeşitli koşullar bulunmaktadır. İlk olarak, 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz ve 1 kişi en fazla 1 hediye kazanma hakkına sahiptir. Katılımcının, çekilişe katılım sırasında bildirdiği bilgilerin doğru, güncel, yeterli ve ispatlanabilir olması kişinin sorumluluğundadır. Talihli hediyeyi kazanması durumunda ikramiyenin vergi ve gümrük gelirleri kazananın bulunduğu ülkenin mevzuatına göre, kişi tarafından karşılanacaktır. Bir kişinin çekilişe katılabilmesi için 3. Seviye üyeliğini tamamlaması, 10.000,00 TL veya 10.000,00 TL’ye eş değer olan kripto varlık ya da dolar hacmine ulaşması veya Affiliate sistemi aracılığıyla Thodex’e 3. seviye üyeliğini tamamlamış 5 yeni üye kazandırması gerekmektedir. Bu koşullardan birini sağlayan kullanıcının 1 çekiliş hakkı bulunmaktadır. Tüm bunlara ek olarak çekilişe katılan kişilerin bahsi geçen şartları kabul etmiş sayıldığı unutulmamalıdır.

Görüldüğü üzere Thodex çekilişe katılmak ve 1 adet Porcshe Panamera 4 veya yüzlerce hediyeden birini kazanmak oldukça kolay. Çekilişe katılın kripto para ile Porcshe kazanın.

Kaynak: https://www.thodex.com/tr/cekilis

Kaynak: https://www.thodex.com/tr/market/BTC-TRY


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.