DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zarif Bir Dokunuş

Zarif Bir Dokunuş
01.07.2020
183
A+
A-

Giyimimizi, çoğu zaman çeşitli aksesuar ve takılar aracılığıyla tamamlamaya çalışırız. Bu tür dokunuşlar, tarzımızı belirleyen yegâne unsurlardandır. Zira iyi tasarlanmış bir hırka, bu sorunumuzu üstesinden gelebilir. Birbirinden farklı ve özel motifleriyle hırka modelleri, sizleri tamamlayacak niteliğe sahip. Sportif görünmek istiyorsanız; indigo cepli bir sweat tercih edebilirsiniz. Şık görünmek asıl hedefiniz ise, katlama yaka hırkalar mükemmel bir tercih olacaktır.

Çeşitli dizaynların yanı sıra, hırkaların barındığı motif ve renkler, size her anlamda seçici bir görünüm kazandıracak. Bazen sade ve şık bir görüntü elde etmek zor olabilmektedir. Bunun sebebi, sizi tamamlayan unsurların kimi zaman fazla abartılı, kimi zaman ise fazla silik görünmesidir. Bunu kaliteli hırkalar ile aşabilir ve dışarıya kendinizden emin bir şekilde çıkabilirsiniz.

Mükemmel Hırka Seçimi

Güzel görünmenin yolu, üzerinizdekileri neyle ve nasıl kombin etmenizden geçer. Sahip olduğunuz şık bir hırka, sizi her zaman güzel göstermez. Bunun için tarzınızı konuşturmalı ve dikkatli tercihler yapmalısınız. Sade ve şık bir görünüm için beyaz bir tişörtün üzerine tek düğmeli ve çizgili bir hırkayı tercih edebilirsiniz. Bunun gibi birçok kombini https://www.kadinmodasi.com/bayan-hirka-modelleri adresinde kolaylıkla bulabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.