DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

7 aylık hamile Bergüzar Korel corona aşısı oldu: Psikolojim bitti

7 aylık hamile Bergüzar Korel corona aşısı oldu: Psikolojim bitti
24.08.2021
213
A+
A-

Üçüncü çocuğuna 7 aylık hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, corona aşısı oldu. Yaşadığı stres ve kaygıları da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncu, “Yoğun bakımdaki gebelere virüsün bulaşma ihtimalinin üç kat daha yüksek olması psikolojimi bitirdi” dedi.

12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen ve iki oğlu olan Bergüzar Korel, üçüncü çocuğuna hamile. Bu kez kız bebek bekleyen oyuncu, corona virüsü aşısı olduğunu duyurdu.

“AÇIK KONUŞACAĞIM”

Aşı olduğu esnada çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Bergüzar Korel, karar verme sürecinde yaşadıklarını da şöyle anlattı:

* Açık konuşacağım… Aşı olmak için doğumu bekliyordum. Riskleri konuştuğumuzda sahada çalışmadığım ve ilk günden bugüne çok izole yasadığım için dayanacaktım.

* Han’ı doğurup eve geldikten sonra pandeminin başlaması, evden hiç çıkmamak, yalnız bir bebek büyütmek, tam rahatladık derken vakaların en yüksek olduğu zamanda sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrenmem ve yine büyük korkularla oldukça dikkatli bir şekilde yaşamak, hiç bitmeyen bir kaygı…

“VİRÜSÜN 3 KAT YÜKSEK BULAŞIYOR OLMASI PSİKOLOJİMİ BİTİRDİ”

* Gerçek anlamda evden hiç çıkmadan geçen bir lohusalık ve tekrar gebelik.. Çok yoruldum.

* Yoğun bakımdaki gebeler, şu an virüsün 3 katı daha yüksek bulaşıyor olması psikolojimi bitirdi. Ama en en en önemlisi yüz yüze eğitim olacağını ve okulların açılacağını öğrendiğim gün aşı olmaya karar verdim. 30. haftadayım.

“ÖĞRETMENLER VE VELİLER LÜTFEN AŞINIZI OLUN”

* Bu süreçten en çok etkilenenler okul sürecindeki çocuklar oldu. Unutmayın bu hastalığı çocuklar değil biz bulaştırıyoruz. Ve onlar bizim yüzümüzden 1,5 yıldır evde. Öğretmenler, veliler lütfen ama lütfen aşınızı olun.

* Ben en başta geleceğimiz çocuklarımız için oldum bu aşıyı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.