DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABD’li model Jessica Michel Serfaty, Kaan Günay ile nişanlandı

ABD’li model Jessica Michel Serfaty, Kaan Günay ile nişanlandı
02.07.2019
396
A+
A-

Sosyal medya kraliçesi ABD’li model ve oyuncu Jessica Michel Serfaty, İngiliz oyuncu Ed Westwick’ten geçtiğimiz yıl ayrılmıştı. Model, 6 ay önce Türk iş insanı Kaan Günay ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, evlilik yolunda ilk adımları atarak nişanlandı.

   Sosyal medya kraliçesi ABD’li model ve oyuncu Jessica Michel Serfaty, İngiliz oyuncu Ed Westwick’ten geçtiğimiz yıl ayrılmıştı. Model, 6 ay önce Türk iş insanı Kaan Günay ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medya hesaplarından aşk dolu pozlarını paylaşan çift, büyük bir hayran kitlesi kazandı. İkili, evlilik yolunda ilk adımları atarak nişanlandı. ABD’li model, mutlu haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

“NİŞANLANDIK”

Jessica Michel Serfaty, “Nişanlandık! Bunu bir süredir gizli tutuyoruz. Size ne zaman ya da nerede olduğunuzu söylemeyeceğim. Biz ülke dışındayken… Kenya, Tanzanya, Mauritius, Dubai, İstanbul, Meksika, Paris.. Tahminde bulun. Sonsuza dek benim adamım. Seni o kadar çok seviyorum ki bu canımı acıtıyor” ifadelerini kullandı. İkili, çok sayıda tebrik mesajı ve beğeni aldı.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.