DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

O Ses Türkiye’ye yeni jüri: Demet Akalın

O Ses Türkiye’ye yeni jüri: Demet Akalın
23.01.2018
225
A+
A-

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının sadık izleyicilerinden Demet Akalın, sosyal medyadan yaptığı yorumlar ile “gelecek yılın jüri koltuğunda oturabilir” iddiasına neden oldu.

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın, “Aranan Heyecan O İsimde mi?” başlıklı yazısı şöyle:

“Sanırım ‘O Ses Türkiye’nin (TV8) en ateşli izleyicisi Demet Akalın.

Sosyal medyasında yarışmayla eş zamanlı olarak yorumlarını izliyorum.

Elemelerde jüri üyelerinin gönderdiği gençlere çok üzülüyor. Mesela Murat Boz’un elediği Güneş isimli yarışmacıya direkt talip oldu. Sadece o yarışmacıya da değil, birkaç tanesine daha hesaplarından ‘bana mutlaka ulaş’ mesajı gönderdi.

Bu heyecanını ve yorumlarını görünce içimden ‘gelecek yılın jüri koltuğunda böyle heyecanlı ve hırslı bir isim otursa fena mı olur?’ dedim.

Vallahi bir renk katacağı kesin.

Acun Ilıcalı bu seçeneği düşünmeli!”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.