DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nı sildi

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nı sildi
04.02.2019
227
A+
A-

Acun Ilıcalı, 2018 senesinin Aralık ayında boşandığı eşi Şeyma Subaşı’nı, Instagram’dan takipten çıkartıp birlikte olduğu tüm fotoğrafları sildi.

Boşandığı günden itibaren gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, sosyal medya hesaplarından birbirini sildi.

AŞK SÖYLENTİLERİYLE GÜNDEME GELDİLER

Evliliklerini jet hızıyla noktalayan ünlü çift, boşandıktan sonra aşk söylentileriyle gündeme geldi. Şeyma Subaşı’nın DJ Guido Senia ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından Acun Ilıcalı’nın ise Miss Turkey 2017 finalisti olan Itır Esen’le aşk yaşadığı konuşulmaya başlanmıştı.

ACUN ILICALI DA SİLDİ

Çıkan bu iddiaların ardından ilk olarak Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile birlikte olan fotoğraflarını silmişti. Şimdi ise Acun’dan hamle geldi. Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı ile olan fotoğrafları sosyal medya sayfasından silerek takibi de bıraktı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.