DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Acun Ilıcalı, Survivor ile ektiğini biçiyor’

‘Acun Ilıcalı, Survivor ile ektiğini biçiyor’
11.05.2018
263
A+
A-

Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ‘Survivor’ yarışmasının, geçtiğimiz ay ‘ABC1 20 Yaş Üstü’ segmentinde TV8 kanalını zirveye taşıdığını yazdı.

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın, “Yükselen Sınıf ABC1 20 Yaş Üstü” başlıklı yazısı şöyle:

“Artık reyting karnesinde en çok bu segment merak ediliyor. Çünkü reklam verenler karnenin bu sayfasını dikkate alıyor.
Nisan ayında buradaki ilk beş sıralaması da şöyle olmuş; TV8, atv, FOX, Star TV ve Show TV…

‘Survivor’ (TV8) özellikle reklam uzunluğu nedeniyle bu köşeye sıklıkla şikayet edilen bir içerik. Ama hakkını rakamlarla teslim etmeliyiz ki Acun Ilıcalı ektiğini biçiyor. Ve tüketici sınıfı en çok ‘Survivor’ adasını tüketmeyi seviyor. Ha, hakkını yemeyelim kanalın ikinci parlak işi ‘Yemekteyiz’ de mönüde yer alıyor.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.