DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nilgün Belgün’den Metin Akpınar’a destek!

Nilgün Belgün’den Metin Akpınar’a destek!
17.10.2023
348
A+
A-

Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Metin Akpınar’ın, yıllar önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Kızı Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları magazin gündeminde şok etkisi yaratırken, filmleri aratmayan olay sıcaklığını koruyor. Günlerdir gündemden düşmeyen usta sanatçıya, meslektaşı Nilgün Belgün’den nostaljik bir fotoğrafla birlikte destek mesajı geldi.

Metin Akpınar’ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızlarının ortaya çıkması konuşulmaya devam ediyor. Kızlarından Duygu Nebioğlu, DNA testi ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanan mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu.

“ÇOCUKLARIM OLARAK KABUL ETTİM”

Söz konusu haberlerin basına yansıması açıklama yapan Akpınar, “36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler.

Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım. Kızlarımdan öğrendiğime göre bir yetiştirme yurdunda kalmışlar, altı yaşındayken de Nebioğlu Ailesi tarafından evlat edinilmişler.

20 yaşına geldiklerinde ise biyolojik ailelerini bulmak istemişler. Kendilerini ilk tanıdığımdan itibaren çocuklarım olarak kabul ettim” ifadelerini kullandı.

“KARDEŞİ DE NÜFUSUMA GEÇECEK”

Hepimiz açısından en sağlıklı şekilde ilişkimizi sürdürmek için karşılıklı çaba sarf ettik. Bu şekilde yolumuz kesiştikten sonra onlara, eşim Göksel ile birlikte elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık.

Bunca yıldan sonra gelen bu haberin ardından onların beklediği ve umduğu baba olmam kolay değildi. İlişkimizi kendimize bir yol bularak sürdürmeye çalıştık. 2023 yılına geldiğimizde aramızdaki bağı resmiyete kavuşturmayı tercih ettiler.

İtirazım olmadı ve kamuoyunu meşgul eden dava süreci başladı. Bu dava sırasında davayı zora sokacak herhangi bir çabam olmadı. Hukuki prosedürler tamamlandıktan sonra 13 Ekim 2023 günü itibariyle Duygu benim nüfusuma geçti, hukuki işlem tamamlanınca kardeşi de geçecek.

“ÇEKTİĞİ ACILARDAN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜM”

Metin Akpınar, “Kızlarımı tanımamdan itibaren bugüne kadar onları kabullenmemde ve onlara karşı duygularımda bir değişiklik olmadı. Bu dava sürecinin de buna olumsuz bir etkisi yoktur.

Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar’ı üzdüEn önemlisi anlamsız bir şekilde üzdüğüm halkımdan özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor” açıklamasını yaptı.ğüm için özür diliyorum.

“KIZLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKALIM”

Günlerdir gündemden düşmeyen Metin Akpınar’a, meslektaşı Nilgün Belgün’den destek geldi. Usta oyuncu, sosyal medya hesabından Akpınar ile bir karesini paylaştı.

Bu fotoğraf 1976 yılında Devekuşu Kabarede ilk profesyonel oyunculuğumu sergilediğim ‘Haneler’ adlı oyunun müzik provasından. Benim için anısı ve değeri çok büyüktür. Metin Akpınar benim hem ustam hem patronum hem de sahne partnerimdi o yıllarda.

Son zamanlarda hiç olmadığı kadar özel hayatıyla ilgili gündemde. Her insanın yaşamında hataları, yanlışları olduğu gibi sanatçıların da olabilir. Herkes hatasından ve yanlışından kendi sorumludur ve bedelini de kendi öder.

Ödemiştir de.Metin Akpınar sanatıyla yıllarca halkı gülümsetmiş, yüzünü güldürmüş bir aktördür. Şu anda 82 yaşında olan bir sanatçının artık üstüne gitmemeli.

Zaten yaşadıklarından yeterince üzülen bu adamın daha fazla saygınlığını yıpratmamalı itibarsızlaştırmadan daha fazla üzülmesine neden olmadan konuyu kapatıp onu kızlarıyla baş başa bırakmalı diye düşünüyorum.

Çünkü biliyorum ki bu değerli insanların yeri asla dolmuyor. Onları yaşarken güzel anmak değerini bilmek zorundayız. Bunları eski bir dost olarak ustasından çok şey öğrenen bir öğrenci olarak söylemek istedim. Hassas bir durum ve asla dedikodu malzemesi yapılacak bir olay değil.

gazetevatan.com/makaron


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.