DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı ve Seren Serengil arasındaki program tartışması karşılıklı açıklamalarla sürüyor

Acun Ilıcalı ve Seren Serengil arasındaki program tartışması karşılıklı açıklamalarla sürüyor
29.07.2019
286
A+
A-

Gel Yazın Konuşalım programında sunuculuk yapan Seray Sever’in açıklamalarının ardından kanalın sahibi Acun Ilıcalı’yı eleştiren Seren Serengil’e Ilıcalı’dan yanıt geldi.

Seray Sever, sunuculuğunu yaptığı programda “Fasulye pahalıysa yemeyin kardeşim, daha ucuz bir şey yiyin!” diyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Günlerdir eleştirilerin odağında olan Sever’e bir tepki de Seren Serengil’den gelmişti. Serengil Sever’in açıklamalarının ardından Tv8’i hedefe koymuştu. Serengil Acun Ilıcalı’yı ima ederek “İşte herkesi oturtursan oralara olacağı bu… Bu TV8’in magazin olayını yapamadı gitti. Fasulye almayacaksın diyen bir sunucuları var çok klas” yorumunda bulundu.

ACUN TEPKİSİZ KALAMADI

Polemiklere pek girmemesiyle bilinen Acun Ilıcalı Serengil’e Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi. Ilıcalı açıklamasında “Serengil’in kanalımızı karalamaya çalışmasındaki sebep kanalımızda çalışmak istemesi ve reddedilmesi olabilir mi acaba” dedi.

SEREN SERENGİL AVUKATI ÜZERİNDEN YANITLADI

Şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil, Acun Ilıcalı’nın kendisi hakkında yaptığı açıklamanın ardından avukatı üzerinden bir metin paylaştı ve Ilıcalı’nın açıklamasına yanıt vermiş oldu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.