DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı’nın hamlesi Bizim Hikaye’yi devirdi

Acun Ilıcalı’nın hamlesi Bizim Hikaye’yi devirdi
06.04.2018
261
A+
A-

5 Nisan 2018 reyting sonuçları belli oldu. Bizim Hikaye, Vatanım Sensin ve Survivor arasında çekişme yaşandı. Acun Ilıcalı yaptığı manevra ile Bizim Hikaye’yi tahtından indirdi. Survivor Total’de, AB’de ve ABC puan türlerinde zirvede yer aldı.

Her hafta olduğu gibi yine bu hafta da perşembe gecesi reytinglerde deyim yerindeyse kıran kırana bir çekişme söz konusuydu. Vatandaşlar Bizim Hikaye’nin mi Vatanım Sensin’in mi yoksa Survivor’ın mı birinci olduğunu merak etti. Üstelik Kanatsız Kuşlar ve Mehmetçik Kutülamare dizileri de potadaydı. Acun Ilıcalı Survivor’daki takımları ikiye bölerek yarışmaya heyecan kattı ve bunun meyvesini reytinglerde aldı. Survivor Total’de, AB’de ve ABC1’de birinci oldu.(CADDE)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.