DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İsmail Hacıoğlu’nun eski eşi Duygu Kumarki’den sert satırlar!

İsmail Hacıoğlu’nun eski eşi Duygu Kumarki’den sert satırlar!
10.08.2020
202
A+
A-

Bundan 20 gün önce 4 yıllık eşi Duygu Kumarki ile tek celsede boşanan oyuncu İsmail Hacıoğlu, evliliğini bitiren kişi olarak gösterilen meslektaşı Merve Çağıran ile aşk yaşadığını ilan etti. Hacıoğlu’nun eski eşi Duygu Kumarki’den ise gündemi sarsacak bir paylaşım geldi.

Birçok dizide rol alan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık 20 gün önce 4 yıllık eşi Duygu Kumarki ile anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü oyuncunun evliliğini Çocuk dizisinde partner olduğu Merve Çağıran için bitirdiği ileri sürülmüştü. Hacıoğlu, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak oyuncuyla aşkını ilan etti. Oyuncunun paylaşımına ilk tepki ise boşandığı eşinden geldi.

AŞKIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Evliliğini bitirmesine neden olarak gösterilen Merve Çağıran ile fotoğrafını paylaşan İsmail Hacıoğlu, “10 üzerinden 12 siyah beyaz” notunu yazdı. İki ünlü oyuncu final yapan Çocuk dizisinden setinde tanışıp arkadaş olmuşlardı.

DUYGU KUMARKİ’DEN SERT SATIRLAR

Hacıoğlu’nun aşkını ilan etmesinin ardından 20 gün önce boşandığı Duygu Kumarki de sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Kumarki, “Çok mesaj alıyorum herkese çok teşekkür ediyorum ama bana neden konuşmadınız demeyin. Benim tarzım değil bulunduğun seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısıyla her şey ortaya kendiliğinden çıkar. Allah benim yanımda ilahi adaletini sevdiğim. Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş” dedi.

Kumarki mahkeme kararıyla eski eşinin soyadını kullanmaya devam edeceğini bunu da kızları Yemin için yaptığını açıkladı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.