DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kerimcan Durmaz’a bir dava da Adana’dan…

Kerimcan Durmaz’a bir dava da Adana’dan…
30.04.2019
239
A+
A-

Geride bıraktığımız gün instagram hesabı üzerinden cinsel içerikli bir video paylaşılan Kerimcan Durmaz, bu videonun kendisine ait olmadığını söylemiş ve eleştirenler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Ancak Durmaz’ın takipçileri görüntüdeki ismin kendisi olduğunu iddia etmesinin ardından Kerimcan Durmaz hakkında davalar açılmaya başlandı. Durmaz’a bir dava da Adana’dan geldi.

Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz gün Instagram hesabından, seyahat ettiği uçağın tuvaletinde müstehcen görüntülerini paylaştığı iddiasıyla büyük tepki çekmişti. Kısa bir süre sonra paylaşımını silen Durmaz, tekrar bir paylaşım yaparak, “Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli bir videoyu avukatıma iletmek isterken sehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum” mesajı yayınlamıştı.

Av.Hakan Tamgüç, Instagram hesabından müstehcen video paylaştığı iddia edilen sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Tamgüç, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak milyonlarca takipçisi bulunan Kerimcan Durmaz’ın ‘hayasızca hareketler’, ‘cinsel taciz’ ve tespit edilecek diğer suçlardan cezalandırılmasını istedi.

Kaynak;Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.